2777
2789

سلام

چند هفته ای هست ک گهگاه دختر همسایه مون می اومدخونمون   با دخترم بازی میکردن..یا برعکس با دخترم میرفتیم اونجا ک بازی میکردن...امشب فهمیدم اون دختر بچه موهاش پر از رشک بوده...همین امشب موهای دخترم دیدم   دیدم چیزهای سفید براقی ب ساقه موهاش چسبیده  با ناخون کشیدم   شبیه یک قطره خیلی خیلی کوچیک  با یک چیز دم مانند سیاه بودن   این رشکه؟؟    خواهش میکنم هرکی اطلاعاتی داره بگه رشک چه شکلیه..خیلی نگرانم..

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این توصیفات شما احتمالا دخترتون دچار شپش شده ولی نگران نباشین زود حل می شه

خیلی حالم بده    دنیا رو سرم خراب شده..    سنش کمه برای درمان شپش .

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

آره رشکه

شونه ی مخصوص بگیر. 

هر روز تا یک هفته دخترت رو ببر حموم و موهاش رو خیس کن و با اون شونه حسابی شونه کن. کل رشک ها میچسبن به شونه، نگران نباش

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊

کی رشک از نزدیک دیده   تورو خدا بگید چ شکلیه

آره احتمالا همونه اگه میشه موهاش رو کوتاه کن بعد روز درمیون سرکه بزن به موهاش بزار یه ساعت بمونه بعد ببر حموم شامپو نلا از داروخونه بگیر بزن تا یکی دو هفته بر طرف میشه اون روز هم که حموم نمیبری یه روغن هس با همون شامپو میتونی بخری اسم اونم نلا هس فک کنم بوی نعنا میده اون روغن رو بزن به موهاش با یه شونه مخصوص داره با اون شونه کن تموم ملحفه و رو بالشتی و اینا رو با آب داغ بشور سریع وارد عمل شو قبل اینکه زیاد شه راستی تو حموم هم بعد که اون شامپو نلا رو زدی آبکشی نکن با همون شونه مخصوص که گفتم شونه کن. بعد آبکشی کن بعد باز نرم کننده بزن دوباره شونه کن بعد آبکشی کن اینایی که گفتم حداقل ده روز رعایت کن خوب میشه

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
بله رشکه.ولی من تو یه کانالی دیدم یه نفر تبلیغ یه شامپو مانندی میکرد میگفت یه روزه شپشا رو ازبین میب ...

سم دارن    رو سر بچه 3 ساله چطور استفاده کنم 

پسر منم سه سالشه نگران نباش برا پسر من پارسال اینجوری شد

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍

عزیزم چیزی نیس خواهرزاده منم ۵ سالش که بود گرفت. شامپو مخصوص بگیر موهاش خیس کن و با شانه دندانه دار شونه کن شپش مو خیس باشه از بین میره. سرکه سیب به موهاش بزن رویه پشتی ملافه ها هم با اب داغ بشور رو مبلا هم با جارو برقی جارو کن

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....