2777
2789

بشدت صورتم جوش زد

یهو تو یه هفته پررررر جوش شد

بعد یکسال هنوز جاش هست 😢

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

دل درد پریودی رو داشتم که یه دفعه میگیره و آروم میشه ولی نه به شدت شرایط معمول. ترشح شیری ولی خیلی مایع (البته با عرض معذرت) 

اون پا درد و سینه دردی که همیشه داشتم رو نداشتم و احساس میکردم زیر شکمم سفت شده و چون اقدام جدی نکرده بودم وقتی یه رو تاخیر داشتم فکر کردم از عفونته.

خدایا شکرت شکرت شکرت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواب عمیق و هوس یه غذایی کردم ک به شدت ازش متنفر بودم طوری ک وقتی هوس کردم مامانم گفت میدونم بارداری 

و البته من ویار های مسخره ای داشتم یکیش این بود که تو 9 ماه حاملگی به مامانم میگفتم طلاق بگیر  از باباخوشم نمیاد چرا یه جا زندگی میکنید

رپلی کنید دوس دارم😆                   مامانم میگه با رفیق ناباب نگرد😌       نمیدونه من خودم رفیق ناباب همم😎 دلم برا دخترم میسوزه آخه وقتی بزرگ بشه هیچی نمیتونه ازم مخفی کنه...😜
دل درد پریودی رو داشتم که یه دفعه میگیره و آروم میشه ولی نه به شدت شرایط معمول. ترشح شیری ولی خیلی م ...

من الان اقدامم براي دومي موعد پري وتخمدونام تير ميكشه و خييييلي بي حالم همش دلم ميخواد بخوام ،نميدونم باردارم يا نه 

من الان اقدامم براي دومي موعد پري وتخمدونام تير ميكشه و خييييلي بي حالم همش دلم ميخواد بخوام ،نميدون ...

ان شاالله که بارداری بعضیا خوابشون میگیره. چندم سیکلتی؟

خدایا شکرت شکرت شکرت.
دل درد پریودی رو داشتم که یه دفعه میگیره و آروم میشه ولی نه به شدت شرایط معمول. ترشح شیری ولی خیلی م ...

من ماه گذشته تمام این علائم رو داشتم یک هفته قبل پریودی گفتم قطعا باردارم اما خوب با دو روز تاخیر پ شدم