فروردینماهی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 460 عنوان اکو قلب جنین 83 بازدید | 5 پست سلام . کسی میدونه بیمارستان میلاد اکو قلب جنین داره یا نه و اگه داره خوبه یا نه؟؟؟ 1398/08/21 | 16:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhi_mordadi عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 1864 عزیزم واسه توام اکو قلب نوشته دکتر؟ دلیلشو بهت نگفت؟به منم گفته برم ولی نمیدونم چرا...اخه ازمایشام مشکلی نداشت خداروشکر من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان ♥ هی چرخ بزن درمن و دل را بتکان ♥ این هم نفسی چه حس و حالی دارد ♥ درپیکر من دوقلب دارد ضربان💕💕
فروردینماهی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 460 عزیزم واسه توام اکو قلب نوشته دکتر؟ دلیلشو بهت نگفت؟ به منم گفته برم ولی نمیدونم چرا...اخه ازمایشام ... من خودم به دکترم گفتم بنویسه. میخواستم دیگه خیالم راحت بشه. اخه تو فامیلامون مشکل ژنتیکی هست
dokhi_mordadi عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 1864 من خودم به دکترم گفتم بنویسه. میخواستم دیگه خیالم راحت بشه. اخه تو فامیلامون مشکل ژنتیکی هست اها ایشالا که سالمه نی نیت من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان ♥ هی چرخ بزن درمن و دل را بتکان ♥ این هم نفسی چه حس و حالی دارد ♥ درپیکر من دوقلب دارد ضربان💕💕