2777
2789
خب کامل کن، طول میکشه و خسته کنندس ولی باید تموم شه. یکم استراحت کن بعد پاشو انجام بده

آره عزیزم باید سفارشامو تموم کنم 😁

ولی امشب نمی‌رسم 🙈

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخ منم گذروندم این روزا تازه۵صب میرفتم دانشگاه تو کتابخونه میخابیدیم تا کلاس شروع شع

یعنی یه نعمتیه این سالن مطالعه دانشگاه. یه دو هفته تعمیرات داشتیم من از 7 صبح اینجا بودم. 😂😂😂

جغدم جالبه چون تکراری نیست 😍ولی خیلی خوشگله رنگش

پس برم چشو چالشو ببافم وصل کنم به جلسه فردا برسه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
باشه بیا😁 حتما باید مامان باشه که غذا داشته باشید😒

آخه من سرکارم عزیزدلم 

نبودم ک غذا درست کنم ، کلیک سفارش نقاشی هام مونده تازه شب هم با نامزدم قرار دارم 

نمیشه حالا امروز خونه تو ناهار بخوریم 😁😁

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍
چه طعمی بگیرم؟ گفته با شما پولشو حساب می کنم😂

خب پس نخر نمیخواد

چایی میزنیم به بدن حال میده😂😂

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍
باشه عزیزم بیاید ناپلئونیرم بیارید😁

چش چش 😂😂😂 

پهن سفره رو ک رسیدم