2777
2789
عنوان

بچه ها کسی هست که تجربه عمل لوزه بچشو داشته باشه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب دکتر خوب میخوای معرفی کنم 

البته اندیشه کرج میشه. ولی دکتر یزدانی گوش حلق بینی واستاد دانشگاه   واکثر دکترا زیر نظر ایشون کار انجام میدن

یه آروزی خوب برام میکنید منم براتون بهترین رو آرزو دارم ومیدونم یه روزیی غمهام میرن خواب ابدی و همیشه شاد میشم
البته اندیشه کرج میشه. ولی دکتر یزدانی گوش حلق بینی واستاد دانشگاه   واکثر دکترا زیر نظر ا ...

تو بیمارستان امیر علم که باید وقت بگیری البته مطب خصوصی. هم داره خوب بیمارستان وقت گیر ولی مطب بهتر 

یه آروزی خوب برام میکنید منم براتون بهترین رو آرزو دارم ومیدونم یه روزیی غمهام میرن خواب ابدی و همیشه شاد میشم
سرماخورگی های پشت سر هم،تو دماغی حرف زدن،تو فصلهای سرد خرخر کردن تو خواب  پارسال عکس هم انداخت ...

پسر منم همینطوری پشت هم سرما میخوره مخصوصا گلو ولی خرخر نداره

تو برای من همه غرورمی من غرورمو رها نمیکنم
آدرس و شماره تلفنشو داری بهم بدی

اگه بیمارستان بخوای بری بیمارستان امیر علم تو دروازه دولت که مترو داره  شمارش موبایلسو دارم که نمیشه اینجا بدم اگه اینستا داری میتونی اونجا بری کارشون ببینی

اگه بیمارستان بخوای بری بیمارستان امیر علم تو دروازه دولت که مترو داره  شمارش موبایلسو دارم که ...