2777
2789
عنوان

نان مخصوص کردستان (خونگی)😍

1315 بازدید | 28 پست

خوشگلا سلام 😍😍

این نون سالم و خونگی رو داخل فر درست کردم

کرد ها بهش میگن نان گرده 

خیییلی خوشمزه اس مخصوصا رومال کره حیوونی و زعفرانم داره 

ادرس دستور تهیه شو براتون میذارم که اونم خودم ساختم😁

تو قابلمه یا تستر نمیشه؟

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم توستر فر هست دیگه من ک یک شیرینی نون همه چی توش درست میکنم

من اصلا بلد نیستم طرز استفاده از تسترو یادم بده تروخدا

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..
من اصلا بلد نیستم طرز استفاده از تسترو یادم بده تروخدا

باید درست کنی تا دستت بیاد مثلا من برای کیک میزارم روی 140 و المنت پایین رو روشن میکنم باید امتحان کنی تا دماش دستت بیاد برای شیرینی میزارم دمای 120 المنت پایین المنت بالا هم فقط برای اینکه برشته بشه روش مثلا برای پیتزا یا روی نون 

سینی توسترم مشکی هست برای شیرینی مناسب نیست باید الومینیومی بگیری

خدایا شکرت😙
مثلا خواهرم با دمای 160 کیک میپزه باید چند بار درست کنی تا دما دستت بیاد

مرسی عشقم