2777
2789
عنوان

بچمو نگه دارم یا نه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1621 بازدید | 63 پست

عزیزم چرا مواظب نیستی خب .هربار سقط ۵۰ سال dna بدن زن پیر میکنه. داری خودت داغون میکنیا

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه ترسی عزیزم بچه تو و شوهرته کار خلاف شرعی نکردین  در مورد آمادگی و دردسرای بچم نگران نباش خی ...

اخه اضافه وزن دارم تغذیه مناسبی نداشتم قرص تینوییت دو هفتس خردم 

خدایا شکرت...   

حتما نگه دار 

ان شاالله خداوند کمکت میکنه برو یه یسر بیمارستانا ببین چقدر دوا درمون میکنن بازم نمیتونن بچه دار بشن 

یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجائب یا مرتضی علی ع

از این به بعد یه روش جلوگیری مطمئن انتخاب کنین دوست من که هرسال داستان نداشته باشین 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

چ بیرحم .. چ راحتم میگی بندازمش بچه سالمو

اگه ذره ای حس مادری داری نگهش دار 

چون نمی بینیش راحت این حرفو می زنی .. اگه جلوی چشمت بود ی نی نی خوشگل که به تو ومحبتت برای زندگیش نیاز داره این حرفو نمی زدی

اول مطمئن شو حامله ای، بعد برو دکتر زیر نظر یه متخصص بارداریتو سپری کن، ایشالا مشکلی پیش نمیاد

محیا خانوم هستم🤪😎

عزیزم جاری عمدا سقط می کرد دیگه بچه دار نشد ادامه بده بچه دار نشدی بزن توسرت 

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
من باید مواظب باشم یا اقایی که از کاندوم خوشش نمیاد    

آخه بدبختی و عذاب و صدتا مشکلش برا تو‌. بخدا برا خودت میگم. بدنت داغون میشه

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
نه تصمیم خودم میگیرم مطمئنن در حد دردل و روحیه دادن چون میدونم همه میگن نگه دار ولی دلم راضی نیست اخ ...

اگر اینطوره من نظر خودمو میگم

با اینکه مخالف سقط هستم چون بسیار آدم احساسی هستم ولی معتقدم اول زندگی بچه دار شدن خیلی سخته و مشگلات خاص خودشو داره

اگر میتونی همرو‌ هندل کنی و از نظر مالی هم مشگلی نداری پس نگه دار

سريع خودتو به يه دكتر زنان برسون و تحت نظر باش هم از نظر تغذيه و هم رشد مناسب بچه 

با مسئله ت بخوبي رفتار كن /// پاك كردن مشكل موقتا دردت رو آروم ميكنه ولي اونوقته كه يه آينده ي ترسناك برات ميسازه 

تو کنار منی نمی ترسه دلم