2777
2789
عنوان

مشورت با خواهر شوهر

554 بازدید | 32 پست

سلام.من خواهرشوهرم خوبه.تابحال ازش بدی ندیدم.من خواهر ندارم.با مامانمم نمیتونم صحبت کنم.یبار با همسرم قهر کردیم و دعوا اومد و کلی باهام حرف زد و کلی پرسید چی شده حداقل بغض نکن بگو تا دلت خالی بشه. ب نظرتون اگر همسرم خطایی کرده میتونم با خواهرشوهرم مشورت کنم؟منظورم یه چیزی شبیه سیگار یا ماده مخدر دیدم تو جیبش.میگم حداقل بهش بگم تا از کارای داداشش با خبر باشه بعدا نیان بگن چرا نگفتی.یا شاید بتونه با داداشش صحبت کنه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار خطای شوهرمو به خواهر شوهران گفتم بزرگه گفت چیکار کنیم همه مردای ما همینجورن. کوچیکه هم تو دلش خوشحال شد

زندگی زیباست ای زیبا پسند زنده اندیشان به زیبایی رسند انقدر زیباست این بی بازگشت گز برایش میتوان از جان گذشت

بستگی به آدمش داره 

به نظرم پیش هیچکس گله از همسرت نکن چون خودت یادد بره طرف یادش نمیره 

اگه خواهره آدم خوبیه میتونی نگرانیهاتو باهاش درمیون بزاری چون دلسوزتر از اون برای شوهرت پیدا نمیکنی 

در مورد مواد مخدر بهتره بهشون بگی ولی در مورد بحثا و دعواهاتون چیزی ندونن بهتره. چون هرچی باشه اول و آخرش شوهرت برادرشه و طرف برادرش رو میگیره نه تویی که تازه وارد خانوادشون شدی.و در نهایت این تو هستی که محکوم میشی به بد بودن و ناسازگار بودن

یه بار خطای شوهرمو به خواهر شوهران گفتم بزرگه گفت چیکار کنیم همه مردای ما همینجورن. کوچیکه هم تو دلش ...

آره منم میترسم بگم واسشون طبیعی باشه

مثلا مهم نباشه که داداششون هرچی میخواد مصرف کنه.یا شایدم خودشون میدونستن و ب من چیزی نگفتن