2777
2789
عنوان

بیاین اونایی که ف ال میخوان

79 بازدید | 10 پست

بابا تو رو جدتون تورو ناموستون این حس ششم چیه یاد گرفتین ناموسا خودتون احساس نمیکنید شاید یکی یه چیزی بگه زندگی و هدفو ارزوتون به فنا میره تورو قران تمومش کنید هر وقتی میایم نی نی سایت مشکلاتمون کم نیس مال اجیای دیگرم میخونیم به مشکلاتمون اضافه میشه.هر وقت هر  مشکلی داشتیم روبه اسمون کنیم چنتا صلوات بدیم بخدا اینطوری بهتره من یه مدت دنبال فا ل و حس و این چرتا بودم جز نا امیدی چیزی سهمم نشد ولی توکل بر خدا کردم و همه زندگیمو دسش امانت دادم برای همه اونایی که این تاپیکمو خوندن صلوات میفرستم برای مشکلاتو گرفتاریاشون

خدایا شکرت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😕😕😕😕

به خدا راست میگم یه کاربری به من دقیقا زندگیمو گفت😐😐

کسی رو که میخوادد بره دویدنو یادش بدید.                  یه لقمه نون و پنیرم واسش بزارید که وسط.                 راه ضعف نکنه برگرده  
شاید شناس بوده ،😅😅

نمیدونم والا اخه برا همه رو درست میگه😓😓😓

کسی رو که میخوادد بره دویدنو یادش بدید.                  یه لقمه نون و پنیرم واسش بزارید که وسط.                 راه ضعف نکنه برگرده  
بهش بگو ی فال برا من بگیره ببینم چی میگه چون اینجا هیچکس منو نمیشناسه،🤔🤔

بیا تو تاپیک کیا حس ششمشون قویه اونجاست