2777
2789
متاسفانه شما كاسه داغتر از آش شدي خب كسي كه ميگه باردارم يا نه دنبال حس ششمه نشون ميده حتما تو اقدا ...

این همه آدم مراقب بودن ولی باردار شدن...

اصلا حوصله ندارم جروبحث پیش بیاد...

اگر دعوا دارید بامن صحبت کنید ، اون بنده خدا از من طرفداری کرد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوایل سال اینده باردار میشی یه دخمل ناز نازی

مرسی عزیزم چقدر حست قویه گلم؟میخوام بینم کی شوهرم میاد؟

۲تا حاجت دارم لطفاواسم ۲ تاصلوات بفرستین ودعا کنین .هرکس فرستاد بهم بگه براش سوره حمد بخونم😍
این همه آدم مراقب بودن ولی باردار شدن... اصلا حوصله ندارم جروبحث پیش بیاد... اگر دعوا دارید بامن ص ...

كلا مشخصه آدم سر خوشي هستي كه واسه باردار نبودنت اومدي دنبال حس ششم

انگار من الان بگم نيستي يا هستي فرقي تو واقعيت داره

هرگز زنداني گذشته ات نباش، آن فقط يك درس بود نه حبس ابد...
سفر رفته؟؟گمونم سفره و تو بری پیشش

به منم راجب بچه بعدیم میگی لدفا

کسی رو که میخوادد بره دویدنو یادش بدید.                  یه لقمه نون و پنیرم واسش بزارید که وسط.                 راه ضعف نکنه برگرده  
دلم خیلی برات روشنه .حسم میگه انرژیت مثبته .چقدر پر انرژی و مثبته جو زندگیت .تا اخر امسال بارداری و ...

قوربون دلتتتتتتتت بشم من😍😍😍😍😍😍

دعا. کن این ماه جواب بارداریم مثبت بشه😍😍😍😍شدیدا ایمان دارم ک هست فقط منتظر تایید اون بالایی💋💋💋💋التماس دعا دارم مهربونممم