2777
2789
عنوان

خواهرم از من دروغ میگه

421 بازدید | 44 پست

بچه ها از وقتی خواهرم نامزد شده همش سعی داره با دروغاش منو خراب کنه جلو نامزدش ‌. حتی بهش معترض میشم چرا از خودت دروغ میگی درباره ی من؟ میگه هیچی همینجوری گفتم بی خیال !

چرا این کارو میکنه ؟؟!! خیلی دلگیرم ازش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا چ دروغی

یه دفعه تلفنمون زنگ خورده من خواب بودم نفهمیدم . خواهرم اومده جواب بده بعد هزارتا زنگ خوردن نامزدش داشته باهاش صحبت میکرده گفته مگه کس دیگه نیس جواب بده ‌؟ خواهرم نگفته من خوابم گفته خواهرم اصلا بی مسئولیته و هیچ کاری تو خونه نمیکنه !!! درصورتی که میدونست من خوابم . این فقط یکیشه

به نظرم نامزد خواهرت حتما تعریف کرده از شما پیشش

واسه همین میخواد شمارو خراب کنه پیش نامزدش 

بیشتر این کارا از روی حسادت بچگانه ی

همون لحضه  که دروغ میگه سریع پیش نامزدش بگو چرا از جانب من دروغ میگی و باهش برخورد جدی داشته باش

دو دفعه همینطور که شما رو خراب میکنه باهش برخورد کنی خودش جلو شوهرش شرمنده میشه تکرار نمیکنه

نه بابا من اینجوری نیستم 😔

شاید الان نفهمی و خاهرتم عین بچه هاست و نمیفهمه الان نامزدن وقتی رفتن سر خونه زندگیشون شوهر خاهرت بجای احترام گذاشتن بهت تورو ب یورشم نمیگیره بعدا اذیت میشی هر چند ک واست مهم نباشه

🖤
به نظرم نامزد خواهرت حتما تعریف کرده از شما پیشش  واسه همین میخواد شمارو خراب کنه پیش نامزدش&n ...

خواهرمو نمی شناسی! با برخورد جدی بیشتر آبروریزی میکنه تا اینکه حساب ببره واسه همین منم سکوت میکنم