2777
2789
عنوان

بچه ها قرص اورژانسی چقدرمطمئنه؟هرکی استفاده کرده بگه..

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 47 پست
یعنی چی؟😮 دوبارجواب دادیکبارنداد؟

ن هربار جواب داد بعدش دیگه بچه خواستم دیگه جلوگیری نکردم خخخ

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
ن هربار جواب داد بعدش دیگه بچه خواستم دیگه جلوگیری نکردم خخخ

اوا

من فکر کردم شماباوجودقرص باردارشدی!

وقتی همه چیزنشانه ی وجودزیبای توست وهرنفَسم وتپش قلبم به اذن واراده ی توست گناه ونافرمانی ازمن چرا؟!!وقتی ازرگ گردن به من نزدیکتری وازخودم به من عاشقترچون خالقمی ترس ازغیرتوچرا؟!!وقتی همه میگذارندم تنهادرقبرمیروندپی زندگیشان وفقط تو برایم میمانی دل بستن به غیرتوچرا؟!!تنهاتولایق عشق هستی ای محبوب من که چون یکی هستی بی نهایتی وچون بی نهایتی بی نیازوبدون حب وبغضی وکسی همتای قدرت،عظمت وزیبایی تونیست.(معنی قل هوالله احد....یعنی اینها)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خوردم روزی یه بسته نوار بهداشتی دارم استفاده میکنم یعنی داغووونمااا داغوون تکون میخورم یه لیوان خ ...

خونریزی نداره اصلا.

وقتی همه چیزنشانه ی وجودزیبای توست وهرنفَسم وتپش قلبم به اذن واراده ی توست گناه ونافرمانی ازمن چرا؟!!وقتی ازرگ گردن به من نزدیکتری وازخودم به من عاشقترچون خالقمی ترس ازغیرتوچرا؟!!وقتی همه میگذارندم تنهادرقبرمیروندپی زندگیشان وفقط تو برایم میمانی دل بستن به غیرتوچرا؟!!تنهاتولایق عشق هستی ای محبوب من که چون یکی هستی بی نهایتی وچون بی نهایتی بی نیازوبدون حب وبغضی وکسی همتای قدرت،عظمت وزیبایی تونیست.(معنی قل هوالله احد....یعنی اینها)
خونریزی نداره اصلا.

من قبلا تو عقد دو دفعه استفاده کردم ۱۰ روز بعد یک هفته بعد پری شدم اینبار از روز دوم لک بینی داشتم روز چهارمم شروع شد انگار شیر آب اصلی شهری رو باز کردن 

بستگی ب اینگه چند ساعت بعدش مصرف کنی و دوزش چقدر باشه هم داره من بعداز ۱۲ساعت استفاده کردم ی هفته بعدش پریود شدم یعنی ی هفته از پریودیم میگذشت 

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
نه یه دونه ایه،۱/۵ هستن باید بلافاصله بعد نزدیکی بخوری وتمام، اسمش یادم نیس،باید روشو نگاه کنم ،

نه بلافاصله نخورده

بستگی ب اینگه چند ساعت بعدش مصرف کنی و دوزش چقدر باشه هم داره من بعداز ۱۲ساعت استفاده کردم ی هفته بع ...

اونم انگار۱۲ساعت بعدش۷۲ساعت

ولی پری نیومده...

بنظرتون نیست؟

من دوبار که خوردم بلافاصله بعد ازرابطه سر موعدم پریود شدم. .ولی بارسوم روز بعد ازپریودم رابطه داشتم وخوردم دقیقا چهارروز بعدش دوباره پریود شدم همراه باخونریزی شدید به غلط کردن افتادم

بودی شهر رو چراغونی میکردم
من دوبار که خوردم بلافاصله بعد ازرابطه سر موعدم پریود شدم. .ولی بارسوم روز بعد ازپریودم رابطه داشتم ...

چرابعضیاخونریزی میکنندبعضیامثل این هیچی نمیشند؟

من قبلا تو عقد دو دفعه استفاده کردم ۱۰ روز بعد یک هفته بعد پری شدم اینبار از روز دوم لک بینی داشتم ر ...

منم ک استفاده کردم خیلی خونریزی داشتم

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
منم ک استفاده کردم خیلی خونریزی داشتم

آره منم ایندفعه خیلی وضعم خرابه من از بعد زایمانم پری نشده بودم چقد با بچه داری پریود سخته کاش تا پایان شیردهی ن حامله میشدیم ن پری😁

چرابعضیاخونریزی میکنندبعضیامثل این هیچی نمیشند؟

منم دو دفعه اول هیچی نشد. .حتی ترسیدم باردار باشم ولی رابطه پرخطر نبود. .شک داشتم. .بار سوم رابطه پرخطر بود شاید براهمین خونریزی داشتم

بودی شهر رو چراغونی میکردم