2777
2789
عنوان

بچه ها من از خودم میترسم😑چرا دعاهام زود اجابت میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4617 بازدید | 299 پست

میشه منم دعاکنی زندگیم بهتربشه وسروسامون بگیره خواهش میکنم🙏

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا کاربر ها اینجا رو کردن امامزاده. ..استارتر داره در و دل میکنه...عزیزم دلت رو سرشار از عشق و ...

بخدا خیلی اذیته. حالا میدونم ی سریا میان میگن توهم زده یا بچه هایی که میگن دعا کن و ریپلی نکردم تک تک روشون، فردا دعواشون برآورده نشد میان میگن دیدی چرت گفتی.. 

اما سعی می کنم به چیزای خوب فکر کنم. 

همسایه مون عروسش بچه دار نمیشد کلی رفت و اومد. ی روز همسایه مون نشسته بود برا مامانم درد دل. مامانمم برا من گفت. گفتم الهی خیلی زود نی نی دار بشه. ماشالا الان بچش دوسالشه گمونم. نمیدونم ربط داشته یا نه. اما بعدش خیلی زود خبر حاملگی رو شنیدیم. 

خودمونم دنبال خونه می‌گشتیم. خونه ی فعلی رو پیدا کردیم به دلم نشست اما گرون بود. شوهرم گفت نمیرسونیم بگیریم. گفتم این خونه مال ماست حالا ببین، اولین جشنی هم که توش میگیریم مهمونی تولد توعه! 

یهویی خونه جور شد و تولد شوهرمم اولین مهمونی بود که گرفتیم تو خونه.

درصورتی که نصف پول رو نداشتیم! 

اسی این حس و حالت امیدوارم همیشه باهات باشه و سعی کن درست استفاده کنی و از دستش ندی 

از کجا میدونی شاید یکی در حق ات این دعا رو کرده که الان داری میبینی 

منم چند سال پیش یه همچین تجربه ایی داشتم اما از دست دادمش سر ندونم کاری های خودم  

ان شاالله که خدا نظر لطفشو برنگردونه از هممون

الهی امین🌷🌷🌷🌷🌷🌷

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
عه دوست عزیز این طوری نگو مگه نمیدونی اگه بهشون بگی بالای چشمشون ابروئه میریزن سرت؟

امضات رو در جواب بهت تقدیم میکنم

دردا که این معما شرح و بیان ندارد...

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

شاید باورت نشه منم همینطوریم همش نگرانم چیزی تو فکرم بیاد بشهکه بعد عذاب وجدان بگیرم تا چیزی می خوام میشه یعنی یچیزی تو دلم باشه مثلا بگم چرا فلانی رفت بیرون بهم نگفتن یچیزی پیش میاد برنامشون کنسل میشه یا فلان چیز و می خوام سریع جور میشه همه هم تو خانواده و دوستان بهم میگن برامون دعا کن تو هروقت یچیزی میگی انجام میشه واقعاچرا اینطوریه منم خیلی حواشم به فکرم و ذهنیتمه خیلی مراقبم 

چرااا اخه عزیز دلم  اینجوری نگو کفره  زندگی ی هدیه قشنگه هررچقدررم سخت باشه ازش لذت ببر& ...

بله درسته عزیزم دوست ندارم ناشکری کنم 

خودمم  همین دیدگاهو دارم که زندگی واقعا بزرگترین هدیه است از طرف خدا ولی من نمیتونم ازش استفاده کنم من یه بیماری دارم که تمام زندگیمو فلج کرده خیلی سعی کردم درمان بشه چون عاشق زندگی بودم ولی زورم نرسید الانم با وجود این بیماری فقط باعث اذیت خانواده میشم دوست ندارم سربار کسی باشم