2777
2789
ميخواي بياد خواستگاري يا كلا خونوادت مخالفن؟!

میخوام بیادخاستگاری فامیله اماخانوادش کاری نمیکنن کمکمون نمیکنن ازیه طرفم الان کات کردیم من واقعا دوسش دارم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام بیادخاستگاری فامیله اماخانوادش کاری نمیکنن کمکمون نمیکنن ازیه طرفم الان کات کردیم من واقعا دو ...

خب ميشه بگي سر چي كات كردين؟! عزيزم اگ اون كات كرده لابد تحت تاثير حرفاي خونوادش قرار گرفته ك راحت رفته..چن روزه كات كردين؟!

خب ميشه بگي سر چي كات كردين؟! عزيزم اگ اون كات كرده لابد تحت تاثير حرفاي خونوادش قرار گرفته ك راحت ر ...

راسیتش مادوسال باهمیم نزدیک ده ماه کاملا ازهم جداشدیم الان سریه چیزمسخره اعصابموخوردکرد گفتم بخوای اینجوررفتارکنی قیدهمه چیومیزنم میرم گفت برو الان چندروزه جداییم نه خبری ازش شده نه چیزی انگارازخداش بود بگم برم خیلی غده

ميدونم سخته ولي سعي كن درست تصميم بگيري🙁تو ناراحتي ن تصميمي بگير ن كاري كن بزا اروم شي🥺

بخدا خستم خیلی اینقدرتاالان دعاکردم بهم برسیم همش اسمش دیگه شده وردزبونم

راسیتش مادوسال باهمیم نزدیک ده ماه کاملا ازهم جداشدیم الان سریه چیزمسخره اعصابموخوردکرد گفتم بخوای ا ...

همون ديگه منم ميگم لابد تحت تاثير حرفاي خونوادش قرار گرفته...وگرنه تو دعوا ك حلو خيرات نميكنن يكي ت ميگي يكي اون ديگ بحث بالا ميگيره،بايد ديگ تو عصبانيت ي نفر بحثو تموم كنه ن ك هي كش بده ك عاجزي بشه..

هم سنیم ۲۰میدونم سنش کمه اما چیکارکنم دلم پیششه

ميفهمم عزيزم ولي بايد صبر كني..درسته ت گفتي ميري ولي اون ك ديگ نبايد ميگف برو..هم سنش كمه هم الان دوره جوني و لجبازيشه..و بهش برخورده بقولا

آخه اون کشش داد من واقعادلم نمیخواست بره😔

ميدونم تو دعوا ادم هميشه حرفاييو ميزنه ك از ته داش نيس ولي بدجوري يا دل طرفشو ميشكونه يا حسابي بهش برميخوره...الانم اون بهش برخورده مطمعن باش