2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 41 پست

شوهر منم تا یکی از اقوام اومد خونمون یا جایی دیدیمشون شروع میکنه ب ایراد گرفتن اینو گفتن اونو گفتن.چرا ای حرفو زدن حتما منظور داشتن.....وووووو 

خاطرات گذشتم رو دوس دارم،کاش دوباره برمیگشتم

عزيزم بيشتر واسه اختلاف سنيتون هست خيلي چيزا از لحاظ ايشون ساده و بي معنيه اي كاش باهاش حرف بزديد مشاوره بريد ولي واقعا فكر نميكنم خيلي سازنده باشه تازه ايشون هي سنشون كه بالاتر بره بدتر ميشه

من فارسم ولي عاشق كورد و زبان كوردي ام فقط از زبان كوردي هربژي بلدم  هه ر بژي ايران    هه ربژي كورد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم بيشتر واسه اختلاف سنيتون هست خيلي چيزا از لحاظ ايشون ساده و بي معنيه اي كاش باهاش حرف بزديد مش ...

میشینه با خودش فکر میکنه یاد ی چیزایی میفته میاد ب من گیر میده 

دوست داشتن تو لیاقت نمیخواد،،مثل نخ کردن سوزن اعصاب میخواد
شوهر منم تا یکی از اقوام اومد خونمون یا جایی دیدیمشون شروع میکنه ب ایراد گرفتن اینو گفتن اونو گفتن.چ ...

دقیقا اینم اینجوریه

خوبیا و بدیاشو بذار کنار هم ببین کدوم بیشتره بعد تصمیم بگیر

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘
عزيزم بيشتر واسه اختلاف سنيتون هست خيلي چيزا از لحاظ ايشون ساده و بي معنيه اي كاش باهاش حرف بزديد مش ...

به نظرت اخلاقه ادما با بالا رفتن سن عوض میشه؟؟

میشه برای شفای خواهرزادم صلوات بفرستین

خوبیا و بدیاشو بذار کنار هم ببین کدوم بیشتره بعد تصمیم بگیر

قبلا هم اینکارو کردم ن ک بگی واسه اینکه عصبانی ام میگم بیکاره دست ب زن هم داره بد دهنه توهین میکنه ب خودم ب خانواده م واسش هر چقدر توضیح میدم هر چی رو نمیفهمه حرف خودشو میزنه

حامي داري عزيزم؟!منم دارم جدا ميشم با يه بچه البته ما هشت سال فاصله سني داشتيم....ولي چون حامي دارم ...

برعکس تو من هیچکس و ندارم همه فقط اسمشون رو منه مامان بابا داداشام خواهرم هیچ کدوم پشتم نیستن اونا آبروشون براشون مهمتره ازشون پول خواستم واسه دادخواست طلاق ندادن خودم باید پشت خودم باشم 

قبلا هم اینکارو کردم ن ک بگی واسه اینکه عصبانی ام میگم بیکاره دست ب زن هم داره بد دهنه توهین میکنه ب ...

ای بابا ۴۴سالشه بیکاره؟؟ تحصیلات داره؟؟ درامدتون از کجاس؟

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘
دقیقا اینم اینجوریه

زن داداشم ی مجسمه اوزده بود برا بچه هام.میگه این منظور بد داشته .میخاسته با این مجسمه حرف دلشو بزنه مجسمه اش مث این استیکرا هس ک میمونه دستشو گذاشته رو چشمش رو گوش و رو دهنش

خاطرات گذشتم رو دوس دارم،کاش دوباره برمیگشتم
قبلا ازدواج کرده؟

نه پسر بود 35سالش بود مادرش هم انقدر بد بارش اورده اصلا با این سنش مثل مردا نیست انگار ی پسر 14سالس من عقلم کاملتر از اونه