2777
2789
عنوان

حنابندون....

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 23 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طفلک عروس گناه داره. 

بزار حداقل شما از طرف خانواده داماد توی مجلس باشین

من طراحی سایت شخصی، فروشگاهی، شرکتی، انجام میدم با قیمت مناسب.هر نمونه ای که بخواین طراحی میکنم. 
اگه خانواده شوهرت باهات خوبن راضیشون کن با هم برین

بهش امشب گفتم گفت ن ما نمیایم همون عقدش ک اومدیم بسه.....تو مراسم عقد یکم دلخوری پیش اوند دگ ول نمیکنه

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره نمیره پاتختی منم نیومد گفت مال دختر و خانوادشه حتی خودشم نیومد.....من برای خودمون گرفتم

😯😯😯😯پس مشکل از مادرشوهرته تو خودتو قاطی نکن برو حنابندون

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.
😯😯😯😯پس مشکل از مادرشوهرته تو خودتو قاطی نکن برو حنابندون

ی جورایی دو طرف مقصرن اما بنظر خودمم گناه داره نیاد بریم پیش خانوادش سرشکسته میشه و من اصلا دلم نمیخواد....چون خودم تجربه دارم

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ی جورایی دو طرف مقصرن اما بنظر خودمم گناه داره نیاد بریم پیش خانوادش سرشکسته میشه و من اصلا دلم نمیخ ...

برو عزیزم خیلی بده هیچکس از خانواده داماد نرن 

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.
من فقط مشکلم بچمه بچه کوچیک دارم تنهایی سخته نگهش دارم.....نمیدونم والا 

اگه میشه ک بسپرش ب باباش.یا همینو ب جاریت بگو

خاله های مهربون،برای سلامتی نی نی کوچولوم یه صلوات میفرستین؟😍