2777
2789

بگید تا منم کم کم یاد بیاد 

آدم ها را بدون اینکه به وجودشان نیاز داشته باشی دوست بدار ومحبت کن...کاری که خدا با تو می کند...

منن یبار سر کلاس داشتم چیزی میخوردم معلم فهمید پرتم کرد بیرون 

منم رفتم تو حیاط چرخ زدم یهو دیدم یکی از بچه ها اومده دنبالم ک بیا معلم گفته گناه داره بگو بیاد تو

منم برگشتم رفتم تو کلاس معلمه از اینکه پشت در وانستاده بودم قاطی کرد باز پرتم کرد بیرون🤣😂🤣😂🤣😂

سلام ملیکم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا تو دانشگاه خیلی فعال بودم، تقریبا همه ميشناختنم، 

یه بار یه مانتو خریدم، فرداش تو دانشگاه پوشیدم، عادت هم داشتم موقع حرف زدن دست کنم تو جیبم، خلاصه داشتم با یکی از پسرهای انجمن حرف میزدم هی دست میمالیدم به بغل پاهام دنبال جیب، نه مانتو جیب نداره 

پسره طفلک سرش رو انداخته بود پایین، یهو قاطی کرد گفت اون لامصب جیب نداره نگرد، اگر بود تا حالا پیداش کرده بودی😂😂😂😂

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘

یادش بخیر 

ی دبیر فیزیک اقا داشتیم 

نمیدونم 

وافعن نمیدونم 

چرا و ب چ علتی خیلی ب من نگاه میکرد موقع درس دادن 

ینی جوری ک کلاس تموم میشد بچه ها اذیتم میکردن مبگفتن چراانقد نگات میکنه 

منم وقتی نگاه میکرد خندم میگرفت عمدی خودکار مینداختم زیزمیز مرفتم اون  زیر یکم میخندیدم بعد میومدم بالا

پیج شال و روسری ماهلین mahlin_scarf1

سوم دبیرستان دبیر فیزیک آقا بود.اومدیم بهش التماس کنیم امتحان نگیره.حواسم نبود گفتم آقا توروخدا.آقا عزیزم امتحان نگیر..اون بی ظرفیت هم گفت وای اگه خانومم بفهمه😄 

داداشمم دبیرم بود یه سری بخاطر آدامسی که توی دهنم بود چنان تشری بهم رفت که هنوز یادمه😏 آخه من کلا عادت داشتم صبح ها یه آدامس بجوم.هنوزم این عادت رو دارم

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد❤

یه بار یکی از دوستای صمیمیم مامان و باباش رفته بودن مسافرت اونم چون مدرسه داشت رفت خونه مادربزرگش که نزدیک مدرسه بود .مامان بزرگش بنده خدا لقمه هایی که واسه دوستم میگرفت خیییییلی بزرگ بود خلاصه هر صبح میشد مایه خنده ما.خلاصه یه روز صبح که دوستم اومد حدود ساعتای ۸ ناظممون اومد گفت فلانی مامان بزرگت اومده کارت داره اونم رفت.

وقتی اومد دیدیم از خنده غش کرده.

گفت من پلاستیک نونا رو به جای لقمم آوردم مامان بزرگم اومده لقممو بهم بده😂😂😂

ولی خدایی هر ۲تا پلاستیک یه سایز بودن 😆

لطفا لایک نکنید مچکرم😊
یادش بخیر  ی دبیر فیزیک اقا داشتیم  نمیدونم  وافعن نمیدونم  چرا و ب چ علتی خ ...

ما هم دبیر فیزیک کلاس کنکورمون اینجوری بود، یه بار ازش سوال درسی پرسیدم به جای اینکه پای تخته توضیح بده اومد سر میزم چنان روم خم شده بود که نگو، منم به طبع اون خم شدم رو بغل دستیم، همه داشتن میزو گاز میگرفتن 

دیگه هیچ وقت ازش سوال نپرسیدم   

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
کلا تو دانشگاه خیلی فعال بودم، تقریبا همه ميشناختنم،  یه بار یه مانتو خریدم، فرداش تو دانشگاه ...

😂😂😂

آدم ها را بدون اینکه به وجودشان نیاز داشته باشی دوست بدار ومحبت کن...کاری که خدا با تو می کند...

یکی از معلمامون بهم گفت برو دفتر دفتر کلاسو بیار منم رفتم یه نیم ساعت تو حیاط میچرخیدم و خوش میگذروندم بعدش رفتم که دفتر کلاسو وردارم گفتن یکی دیگه از بچها اومده برده و معلممونم گفته اگه اومدم دنبالش بهم بگن دیگه کلاس نیا زنگ بزنین مامانش بیاد ببرتش حسابی ضایع شدم و کلی هم دعوام کردن ولی اونروز به من حسابی خوش گذشت 

ما هم دبیر فیزیک کلاس کنکورمون اینجوری بود، یه بار ازش سوال درسی پرسیدم به جای اینکه پای تخته توضیح ...

😂😂