الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مث مادر شوهر من😑😑یه سره ب سفره بعد ما ک تازه عروس دامادیم پامونو از شهر بیرون نزاشتیممم بعد شوهرم میگه دبدی چ خانواده خوبی دارم کاری ب کار عروس ندارن اخه لامصب خوب مامان تووو میخاد ب چیه من حسودی کنه اذیت کنه از من بهتره زندگیش
دم مادرشوهرت گرم... مادرشوهر من که هرجا میخواد بره میگه شما بیایید منو ببرید... به زور هم که شده باید برش داریم ببریم. بهمون هم اصلا خوش نمیگذره باهاش...
مث مادر شوهر من😑😑یه سره ب سفره بعد ما ک تازه عروس دامادیم پامونو از شهر بیرون نزاشتیممم بعد شوهرم ...
ببین اونطرفش هم بده ها... مادرشوهر من تنها هیچ جا نمیره... میگه من مریضم میترسم برم جایی... ما شدیم راننده ی خانم... هرجا میره هم از این حرم به اون حرم و از این امامزاده به اون امامزاده باید بیفتیم دنبالش... نه آهنگی میشه گوش کرد و نه میشه تفریح کرد و غذای خوب خورد...عین پیر زن شصت ساله باید مسافرت کنیم. تو هم با شوهرت برو خوش بگذرون