2777
2789
عنوان

کمک جواب ازمایش خون غربالگری اول

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 36 پست

اوووه بابا این چیزی نیست بابا

ریسک متوسطه

اصلاااا ناراحت نباشی

احتمال قوی دکترت بگه غربالگری دومم بدی بعدا 

همین

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووه بابا این چیزی نیست بابا ریسک متوسطه اصلاااا ناراحت نباشی احتمال قوی دکترت بگه غربالگری دومم ...

شوهرم الان سرم داد زد دید دارم گریه میکنم .بدترشدم

وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ ﴿۵۱﴾ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ ﴿۵۲
هیچی نیس عزیزم سونوت هم ک خوبه

خداکنه

وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ ﴿۵۱﴾ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ ﴿۵۲
ریسک سندروم داون متوسطه نگران نباش سونوت خوبه چند سالته؟

۲۹

شوهرم الان سرم داد زد دید دارم گریه میکنم .بدترشدم

اشتبااااه میکنی

ریسک اگر ۱:۲۰۰و تو این حدودا باشه حق داری یکککم ناراحت باشی

اینو اصن مشکلی نیست

ببین حودت بعدا ب حرفم میرسی ک هیچییی نبوده

پس همین الان گوش کن

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 
ببین من مطمئنم هیچی نیس فقط غربالگری دوم باید بدی همین،الانم انقدر استرس ب خودت و بچه ت وارد نکن

قربونت برم خیلی دعا کن برام 

اشتبااااه میکنی ریسک اگر ۱:۲۰۰و تو این حدودا باشه حق داری یکککم ناراحت باشی اینو اصن مشکلی نیست ب ...

اخه اول بارداریمنمیدونستم باردارم دوبار عکس دندون انداختم خیلی میترسم

خیالت راحته راحت سالم بچه

ممنونم عزیز دلم خدا خیرت بده

اخه اول بارداریمنمیدونستم باردارم دوبار عکس دندون انداختم خیلی میترسم

باورت میشه منم نمیدونستم و عکس از قفسه ی سینم انداختم؟؟!

هیچییی نیست

ریسکتم دوستمون اشتباه گفتن اون اول ک متاسفانه ریسکش بالاس

اصلاااا بالا نیست گلم

باورت میشه منم نمیدونستم و عکس از قفسه ی سینم انداختم؟؟! هیچییی نیست ریسکتم دوستمون اشتباه گفتن او ...

دقیقا

بالا نیست متوسطه ک اونم چون سونوش خوبه هیچ مشکلی نیس

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
باورت میشه منم نمیدونستم و عکس از قفسه ی سینم انداختم؟؟! هیچییی نیست ریسکتم دوستمون اشتباه گفتن او ...

خدا از زبونتون بشنوه .اشکام بندنمیتد.برام دعاکنید