2777
2789
عنوان

بااین مردا باید چکرد

95 بازدید | 9 پست

مردی که مدام باخانواده زنش درگیره به اوناچیزی نمیگه فقط بادوبوق ولی مدام خون توجیگر زنش میکنه و میگه توفقط خانواده اتو میخای درصورتی که خانمش خیلی به حرفشه ولی اون اصلا بهش اعتماد نداره باید چکرد کسی تجربشو داره

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کم محلی، تهدید به مقابله به مثل، بی توجهی به خانوادش و کلی راه کار های دیگه 😃

نمی تونه به خانواده اش کم محلی کنه. ولی باخودش الان نزدیک یکماه حرفم نمیزنه 

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
این تقریبا مشکل خیلی ازاقایونه .متاسفانه

خیلی بده زن و پیر میکنن اصلا معلوم نیست چه مرضشونه

بعضی وقتها من دیدم خانمها طرف خونوادشون میگیرندبااینکه حق بااقاست.

اخه این دلش میخاد زنش کلا باخانداش قطع رابطه کنه درصورتی که خودشم محبت و توجهی به زنش نداره تازه میگه تواگه پشت من باشی من جونمو فدات میکنم ولی خانمش میگه حرف مفت میزنه

اخه این دلش میخاد زنش کلا باخانداش قطع رابطه کنه درصورتی که خودشم محبت و توجهی به زنش نداره تازه میگ ...

شاید خانم هم یه جوررفتارکرده که باعث لجبازی شده مگرنه آقایون معمولا تو خونه مادر خانم راحتن

خداحافظ.....🙌🙌
شاید خانم هم یه جوررفتارکرده که باعث لجبازی شده مگرنه آقایون معمولا تو خونه مادر خانم راحتن

نمیدونه اصلاچشه وقتی خانمش عصبیه سریع میگه حتما اونا پُرت کردن اصلا نمیگه شاید این زن توزندگی من یه مشکلی داشته باشه سرهرچیزی اونا رامقصرمیدونه