2777
2789
عزیزم انشاالله  خدا به قلب پاکت نگاه کنه ودامنت سبز شه اینو بدون که برای خدا هر مشکلی آسان است

ممنونم مهربونم ❤❤❤❤❤ 

ان شاءالله هر چی از خدا میخوای بهت بده 🌹🌹🌹

محتاجم به دعاهاتون 🙏🙏🙏❤❤

خدایا شکرت 🌷

اگه مشکل آزواسپرم دارید این پیج تجربیات یک مادره که همسرش مشکل آزواسپرم داشته و الان بارداره خودتون میتونید باهاش صحبت کنید 

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه مشکل آزواسپرم دارید این پیج تجربیات یک مادره که همسرش مشکل آزواسپرم داشته و الان بارداره خودتون ...

ممنون مهربووووونم❤❤❤ حتما دنبال میکنم 

تو این ۵ سال همسرم خیلی درمان هارو انجام داده ولی متاسفانه نتیجه نداد 

ان شاءالله بتونیم نتیجه بگیریم

خدایا شکرت 🌷
ممنون مهربووووونم❤❤❤ حتما دنبال میکنم  تو این ۵ سال همسرم خیلی درمان هارو انجام داده ولی متاسف ...

خواهش میکنم عزیزم

من خیلی وقته این پیج رو دنبال میکنم و میدونم دنبال تبلیغات الکی نیست و واقعا نتیجه گرفته

اما انگار دکترش یه شهر دیگه ست ولی بخاطر بچه دار شدن می‌ارزه برید

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
عزیزم دکتر رفتین دارو مصرف کرده همسرتون؟

اره سه ماه پیش واریکوسل عمل کرده و قرص میخوره تا بریم ازمایش بدیم 

مادر شدن شده ارزو ی من  میشه واسه ارزوم یه صلوات بفرستی دوستم         بالاخره به خاست خدا منم باردار شدم😍😍😍
ان شاءالله که خوب شده باشه عزیزم و زود باردار بشی ❤

انشاءالله و همینطور شما خانومی

مادر شدن شده ارزو ی من  میشه واسه ارزوم یه صلوات بفرستی دوستم         بالاخره به خاست خدا منم باردار شدم😍😍😍
من تنبلی دارم اما به شوهرم نگتم شوهرم باید تست اسپرم بده نمیره بده من کلافه شدم

عزیزم حتما راضیش کن بره آزمایش بده 

اگه راضی نشد تو هم اقدام نکن تا وقتی که آزمایش بده 

ان شاءالله زود خوب بشی عزیزم ❤

خدایا شکرت 🌷
عزیزم حتما راضیش کن بره آزمایش بده  اگه راضی نشد تو هم اقدام نکن تا وقتی که آزمایش بده  ...

من حتی گفتم برو آز بده برا عفونت ن اسپرم اینا میگه بدن من قویه تغذیه ام خوبه خواهر برادرام سریع باردار شدن منم گفم منم سالمم یا آزمایش میدی  یا کاندوم ایشون گفتن کاندوم