2777
2789

اصلا تکون نمیخوره چشماشو باز میکنه جون نداره باز نگه داره باز میبنده یه چندقورت فقط شیر میخوره دیشب اصلا بیدار نشده برای شیر منه بیشعورم خواب موندم از ساعت یک و نیم شب تا شیش صبح شیر نخورده از صبح به زور بیدارش میکنم شیر میدم چندقورت میخوره باز خوابش میبره یخرده اب قند ام دادم یدونه قند تو یخرده ابجوش ولرم حل کردم دادم گفتم شاید قندشدافتاده ولی تاثیری نداشت هنو بیحاله.شوهرم الان رف نوبت بگیره از دکترش ولی اون همیشه سرش شلوغه امکان نوبت دادنش کمه چیکار کنم من تااون موقع 

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه یکی از بستگان ماهم اینطور بود انگار از حال میرفت شیر نمیخورد مادرش انقدر حرص میخورد

فک کنم قندش پایین بود

اگر کانال یا پیج لباس زنانه با قیمت مناسب سراغ دارین لینکشو بدین،براتون صلوات میفرستم.درخواست دوستی و ریپلای رو هم خیلی دوس دارم😍

شاید ازین بچه تنبلاست،اخه پسرمنم همین بود،به زور بیدارش میکردم،یه کوچولو شیر میخوردبازبیهوش میشد،

البته دوماه به بعدش دیگه خوب شد

به خاطر بسپار تا همیشه بدانی زیباترین منش آدمی مهر و محبت اوست پس محبت کنید  چه به دوست، چه به دشمن که دوست را بزرگ می‌کند دشمن را دوست ... 👤 #کوروش_کبیر

عزیزم زردی نداره؟

آخه دختر منم زردی داشت حتی واسه شیرم بیدار نمیشد بایدبه زور میدادم بهش

چه بگویم نگفته هم پیداست                                                   غم این دل مگر یکی و دوتاست
خب شاید مدلش اینجوریه بچه دخترخاله من همینجوری بود. میبردنش حمام، بازم بیدار نمیشد الان هفت سالشه

ن بابا بچم اینقد جیغ جیغوعه تو بیمارستان ک بودیم واس زردی  فقط صدای گریه و جیغ های این خانوم خانوما تو بیمارستان میومد اونهمه بچه صدا یکی درنمیشد الا این.

الان یهو از دیشب اینقد بیحال شده 

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

عزیزم زردی نداره؟ آخه دختر منم زردی داشت حتی واسه شیرم بیدار نمیشد بایدبه زور میدادم بهش

مگه بچه این سنی زردی میگیره من فک کردم تا ده پونزده روزگی فقط احتمال زردی هست.الان بچم یک ماه و پونزده روزشه اخه

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘