نمیدونم چرا حالم بد شد .حس بدی گرفتم. حس های منفی.
شما هم فیلمای قدیمیتونو نگاه میکنید حس منفی میگیرید؟
پس برای چی این فیلمو عکسا رو نگه میداریم ؟
فبای آلاء ربکما تکذبان پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
اینکه اجازه میدادیم تفکراتشونو تحمیل کنند آزارم میده.
دوران دبیرستان خاطرات خوب دارم ولی دوران راهنمایی هم خوب بود چون منعطف بودیم الان فیلما رو میبینم میگم چقدر گناه داشتیم .😭
فبای آلاء ربکما تکذبان پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره اين چيزا هم بود ناطم اسگل ما گير ميداد ك من موهامو رنگ كردم اخه يكي نبود بهش بگه ديوونه وقتي م ...
الهی خدا لعنتشون کنه یه مشت روانی و مریض مدیر و معلممون بودند.
فقط تحقیر فقط سرکوب فقط کشتن اعتماد به نفس ماها.
میومد به مژه هام دست میکشید چرا انقدر بلند و مشکیه. من اصلا نمیدونستم لوازم آرایش چی هست.
الهی همشون سزای عملشونو ببینند.
تو پيش دانشگاهي يه ناظم داشتيم سن بالا ازدواج نكرده بود ابروهاشم دس نميزد ابروهاش عين مسواك بود چقدر ...
😂😂😂😂😂 واقعا گریه داره بجای خنده.
یه سال یکی دوستام سیبیل داشت سیبیلشو برداشته بود میخواستند اخراجش کنند. میگفت مگه پسرم که سیبیل بذارم. نمیخوام سیبیل.
واي من بهترين دورانم دبيرستان بود انقدر بهم خوش ميگذشت صبحا ك بيدار ميشدم برم مدرسه اصلا فكر ...
عزیزم 😅😅
ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...