2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچوقت از خانواده شوهرت پیش شوهرت بدگویی نکن.چون خودت خراب میشی...تو مادرتو میزاری کنار بخاطر شوهرت؟ ...

اخه همینطوری گیر داد نکه دید پیش شوهرمم هی میگه لباساتو شستی پاشو بشور میگم شستم به شوهرم میگه چرا چیزی بهش نمیگی بزاز پاشه لیاساشو بشوره میگم شستم هی گیر میده فقط نبینه پیش شوهرمم

یه جا نوشته بود                وقتی یکی داره  با تمام وجود نصحیتت میکنه            مخاطبش تو اون لحظه تو نیستی                             خودش در گذشته شه!
خسسسسته نباشی خواهرررر شغلت چی هست؟

دانشجو ام دوره كاراموزيمه هر روز ٦ تا ٢ بيمارستانم 

يه شب تو هفته ام شيفتم كه ٣٦ ساعت ميشه 

ديگه نيم ساعت ديگه تمومه😂👌🏻

زندگي صحنه يكتا هنرمندي ماست/هر كسي نغمه خود خواند و اَز صحنه رود/ صحنه پيوسته به جاست / خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد 
در حال فكر كردن ب اينكه چرا ديگع @نازگل2000    دوسم ندااااله🥺

سلام عشقم

من تورودوس ندارم؟؟؟؟

شماسرت گرم شده دیگه باماهادوس نیستی

چه خبرابجی جونم؟؟؟

درخواست دوستی=بلاک(  )                    باتچکر🤞
سلام عشقم من تورودوس ندارم؟؟؟؟ شماسرت گرم شده دیگه باماهادوس نیستی چه خبرابجی جونم؟؟؟

سلام نازگلم🌹♥️

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
اخه همینطوری گیر داد نکه دید پیش شوهرمم هی میگه لباساتو شستی پاشو بشور میگم شستم به شوهرم میگه چرا چ ...

حتما اون بنده خدا هم از مادرشوهرش خیلی کشیده...الان داره عقده گشایی میکنه😂

تو همین ک بهش محل ندی بیشتر میسوزه.پس الکی خودتو عصبی نکن

زندگی زیباست...
حتما اون بنده خدا هم از مادرشوهرش خیلی کشیده...الان داره عقده گشایی میکنه😂 تو همین ک بهش محل ندی ب ...

چی بگم خواهر بخدا دیونه شدم

یه جا نوشته بود                وقتی یکی داره  با تمام وجود نصحیتت میکنه            مخاطبش تو اون لحظه تو نیستی                             خودش در گذشته شه!