2777
2789
عنوان

چ غذایی ب بچه۶ماهم بدم؟

166 بازدید | 15 پست

بچم ۶ماهونیمشه فقط فرنی میدادم ک الان اونم نمیخوره

کدو و مرغ درست میکنم (خانه بهداشت گفت)له میکنم بش میدم عوق میزنه

بجای کدو سیب زمینی میذارم عوق میزنه

این ماه وزن اضافه نکرده

چی بدم بهش؟

اصلا نمیدونم چی باید بخوره الان

سرلاک دوس نداره بگیری واسش!؟ 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم گوشت گوشفندی بذار بپزه

بعد که پخت سیب زمینی بنداز توش

سیب زمینیا که ابپز شد له کن بده بهش

🍼🍼یک عدد نی نی خوشگل تپل مپل تودلمه😎    خدایا‌شکرت که نعمت مادر شدن رو به من عطا کردی🤰🏻-->🤱🏻
بحای گوسفتدی مرغ گذاشتم بدش میاد

پس از حریره بادوم یا حلیم استفاده کن

🍼🍼یک عدد نی نی خوشگل تپل مپل تودلمه😎    خدایا‌شکرت که نعمت مادر شدن رو به من عطا کردی🤰🏻-->🤱🏻

والا من دخترم چون شیر خشک میخورد دلم میسوخت براش از چهار ماهگی حریره بادوم‌و فرنی دادم از ماه پنجم هم ماهیچه هویج سیب زمینی با نمکم خیلی کم مزه دار میکردم یا ذره هم کره میزدم همه میترسیدن میگفتن زوده میدی انقدم بدنش خوب قبول میکرد کته با شیر میپختم نرم نرم میکردم میدادم پوره سیب زمینی و هویج میدادم ولی تو مقدار خیلی کم خداروشکر رشدش عالی بود فقط غذاهای اسیدی نباید بهش بدی چون معده ش قبول نمیکنه کدو اینا هم خوبه ولی من الان دخترم خیلی خوش اشتهاست چون چیزی که خودم نمیتونستم بخورمو‌تو حلقه بچه نمیکردم

نمیدونم

امتحان کن... گندم و موز یا گندم ساده بگیر واسش!  خوشمزس شاید خورد

نخوره هم مزه بیسکویت میده خودت بخور😅

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
😂 امشب بش بیسکوییت مادر دادم خورد

عه پس سرلاک هم میخوره، چون مزش شبیه همه