2777
2789

من داشتم.تکرر ادرار وزیاد اب میخوردم

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچ عالیمی نداشتم ازمایش پیش از بارداری دادم که هم حامله بودم هم قند داشتم.واسه گروه خونی هم تو بهداشت از دادم.خیلی زیاد بودن که قند هم توش بود 

سه سال کاربر خاموشم 😐گاهی دلم میسوخت 😥گاهی گریه کردم 😭گاهی خندیدم 😅گاهی نفرین کردم😠گاهی عصبی 😤وگاهی دیوانه شدم😨 اینجا دنیایی جالبی بود برام. بخاطر دخترم عضو شدم 😍😍😍
من داشتم.تکرر ادرار وزیاد اب میخوردم

شده بود حات بد بشه از قند مثلا سر درد ضعف بی حسی دستو پا یخ کردن دستو پا حالت استفراغ و اسهال سرگیجه سیاهی رفتن چشم من ماه پنجمم دیروز حالم بد شد اینطوری شدم هنوز سرم درد میکنه

شده بود حات بد بشه از قند مثلا سر درد ضعف بی حسی دستو پا یخ کردن دستو پا حالت استفراغ و اسهال سرگیجه ...

اره منم همین حالتا رو داشتم دقیقا.انسولین میزدم خوب شدم

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!
من هیچ عالیمی نداشتم ازمایش پیش از بارداری دادم که هم حامله بودم هم قند داشتم.واسه گروه خونی هم تو ب ...

من دکتر بهم ازمایشای اولیه رو که دادم گفت  قندت۹۳ چیزای شیرین نخور فقط یوقت نره بالا فقط همین 

چند بود قندت

به خدا یادم نیست. بچم الان پنج سالشه. ولی ابن رو یادمه که تو یه روز دوبار رفتن. ناشتا رفتم. ازمایش که گرفت ازمایسگاه تو لیوان یع چیزی درست کرد خوردم گفت برو دوساعت بعد بیا. نتیجش که اوند نسون دکتر دادم گفت دقیق لب مرزی

ای وای یعنی واسه منم قنده میگم مشکلی پیش میاد واسه جنین ؟

نترس چیزی نمیشه.دکتر بهت دارویی چیزی نداد؟

تورو خدا جواب بده حالا حتما باید دارو مصرف کنم  با رعایت کردن غذا خوب نمیشه قندت چند بود ؟

من قند ناشتام ۲۰۰بود اگه بالاباشه حتما باید انسولین بزنی