2777
2789
عنوان

مامانای باردار لطفا بیاین

98 بازدید | 12 پست

لگد زدن های نی نی شما چه جوریه ؟من  چنتا لگد زیر قفسه سینم حس میکنم،بعد از چند دقیقه چند تا لگد دیگه زیر دلم ، نکنه دو قلو باشه؟

گمانم درد و مرهم را ....تو یکجا دیدی من تنها.... که بعد از درد بی درمان .....نبودم هیچ مَحرم را 

بچت دختره؟ مگه سونو نرفتی ک میپرسی نکنه دو قلو هس. خب چن تا ضربه ها مال دساشه چن تاش‌مال پاهاشه😂

خداروشکر دیگه باردار نیستم.تیکر تولد یکسالیه گل دخترمه😁😍 ی صلوات بفرست برا اونایی که آرزوی مادر شدن دارن (خدایا هرچه زودتر این نعمت رو بهشون بده)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچت دختره؟ مگه سونو نرفتی ک میپرسی نکنه دو قلو هس. خب چن تا ضربه ها مال دساشه چن تاش‌مال پاهاشه😂

نه پسره،اره سونو رفتم ،گفته یکیه😃

گمانم درد و مرهم را ....تو یکجا دیدی من تنها.... که بعد از درد بی درمان .....نبودم هیچ مَحرم را 

دست و پاهاشه دیگه😂😂

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
😀😀😀😀 شاید جنبشش زیاده ی لگد بالا میزنه سریع میره ی لگدم پایین میزنه😁

😄نمیدونم والا،همش میگم نکنه سونو اشتباه کرده باشه دوتا باشن 

😄نمیدونم والا،همش میگم نکنه سونو اشتباه کرده باشه دوتا باشن 

ن بابا اگ دوقلو میبود با کیسه جدا ک فورا مشخص میشد.اگرم ی کیسه بود ک بازم معلدم بود چن تان...!تو جنسیت اشتباه میکنن ولی تو یکی دوتا بودن ن

اگه جایی ک وایسادین رو دوست ندارین جاتون رو عوض کنید..شما درخت نیستید😊
😄ینی دستاش اینقد قویه؟

اره پسر منم  هی دستاشو باز و بسته میکرد من میفهمیدم  البته زیاد قوی نبودا 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

عزیزم نی نی هم دستاشو تکون میده هم پاهاش😄 خیلی گوگولیه دستاش خیلی کوچولوعن من حس میکنم ولی با پاهاش قویتر میزنه

برای سلامتی نی نیم که به موقه بدنیا بیاد یک صلوات بفرستین🌹