بردیا_جیگرمه مدیر استارتر عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 1725 عنوان مامانای باردار لطفا بیاین 98 بازدید | 12 پست لگد زدن های نی نی شما چه جوریه ؟من چنتا لگد زیر قفسه سینم حس میکنم،بعد از چند دقیقه چند تا لگد دیگه زیر دلم ، نکنه دو قلو باشه؟ گمانم درد و مرهم را ....تو یکجا دیدی من تنها.... که بعد از درد بی درمان .....نبودم هیچ مَحرم را 1398/08/20 | 10:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shimashz عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 1893 بچت دختره؟ مگه سونو نرفتی ک میپرسی نکنه دو قلو هس. خب چن تا ضربه ها مال دساشه چن تاشمال پاهاشه😂 خداروشکر دیگه باردار نیستم.تیکر تولد یکسالیه گل دخترمه😁😍 ی صلوات بفرست برا اونایی که آرزوی مادر شدن دارن (خدایا هرچه زودتر این نعمت رو بهشون بده)
پریاس۷۴ عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 7022 شما انومالی نرفتید؟؟ سونو چکاپ؟؟؟ خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو تو خونت داشته باشی ❤️
مادرهود عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 4689 جوووون دلم ....بکی سرشه اون یکی پاش ... نام کاربری م، motherhood هست. 😊 اسم پسرم هود نیست😏
malakebarfi عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 287 😀😀😀😀شاید جنبشش زیاده ی لگد بالا میزنه سریع میره ی لگدم پایین میزنه😁 اگه جایی ک وایسادین رو دوست ندارین جاتون رو عوض کنید..شما درخت نیستید😊
بردیا_جیگرمه مدیر استارتر عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 1725 بچت دختره؟ مگه سونو نرفتی ک میپرسی نکنه دو قلو هس. خب چن تا ضربه ها مال دساشه چن تاشمال پاهاشه😂 نه پسره،اره سونو رفتم ،گفته یکیه😃 گمانم درد و مرهم را ....تو یکجا دیدی من تنها.... که بعد از درد بی درمان .....نبودم هیچ مَحرم را
77_rozgol عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 30952 دست و پاهاشه دیگه😂😂 تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبته لبخند بزن دوستم :)
بردیا_جیگرمه مدیر استارتر عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 1725 😀😀😀😀 شاید جنبشش زیاده ی لگد بالا میزنه سریع میره ی لگدم پایین میزنه😁 😄نمیدونم والا،همش میگم نکنه سونو اشتباه کرده باشه دوتا باشن گمانم درد و مرهم را ....تو یکجا دیدی من تنها.... که بعد از درد بی درمان .....نبودم هیچ مَحرم را
بردیا_جیگرمه مدیر استارتر عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 1725 دست و پاهاشه دیگه😂😂 😄ینی دستاش اینقد قویه؟ گمانم درد و مرهم را ....تو یکجا دیدی من تنها.... که بعد از درد بی درمان .....نبودم هیچ مَحرم را
malakebarfi عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 287 😄نمیدونم والا،همش میگم نکنه سونو اشتباه کرده باشه دوتا باشن ن بابا اگ دوقلو میبود با کیسه جدا ک فورا مشخص میشد.اگرم ی کیسه بود ک بازم معلدم بود چن تان...!تو جنسیت اشتباه میکنن ولی تو یکی دوتا بودن ن اگه جایی ک وایسادین رو دوست ندارین جاتون رو عوض کنید..شما درخت نیستید😊
مامانـِآرسان عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 5455 نه پسره،اره سونو رفتم ،گفته یکیه😃 فوتبال بازي ميكنهاز منم همينه خدا جونم بابت هديه اي ك بهم دادي ممنونم🙏🏻ماكانم تمام زندگيم👶🏻
77_rozgol عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 30952 😄ینی دستاش اینقد قویه؟ اره پسر منم هی دستاشو باز و بسته میکرد من میفهمیدم البته زیاد قوی نبودا تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبته لبخند بزن دوستم :)
maryam98z عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 530 عزیزم نی نی هم دستاشو تکون میده هم پاهاش😄 خیلی گوگولیه دستاش خیلی کوچولوعن من حس میکنم ولی با پاهاش قویتر میزنه برای سلامتی نی نیم که به موقه بدنیا بیاد یک صلوات بفرستین🌹