2777
2789

آخه خودتون هیچی ، توی این محیط دارین بچه بزرگ می کنید ، به خاطر اون آروم باشید....همسرت عصبی ، شما هم که ماشالله زبون داری و حتما جوابشو میدی و اینقدر ادامه میدین که برسه به کتک.....فکر روح و روان بچه باشید 

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم
آخه خودتون هیچی ، توی این محیط دارین بچه بزرگ می کنید ، به خاطر اون آروم باشید....همسرت عصبی ، شما ه ...

آخه هی میگه مادر ج.خواهر ج ...منم میگم به مادرم چرا فحش میدی .اونارو چرا وسط میکشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه هی میگه مادر ج.خواهر ج ...منم میگم به مادرم چرا فحش میدی .اونارو چرا وسط میکشی

یه چیزی گفتی که اینا رو بهت گفته ، همینجوری که الکی شروع نمیکنه....خودت مراعات کن و سکوت کن...اون که عوض بشو نیست .....یه کاری کن احترامت حفظ بشه و دست روت بلند نکنه

از اول زندگی اختلاف داشتی؟؟؟

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار
یه چیزی گفتی که اینا رو بهت گفته ، همینجوری که الکی شروع نمیکنه....خودت مراعات کن و سکوت کن...اون که ...

بخدا هی میگه ...ورد زبونشه.هی سعی در ناراحت کردن من داره ..هر روزم میگه خواهراتو بیار واسم ...با یه روانی طرفم .موندم با دو تا بچه چیکار کنم

عزیزم مردا رو باید با زبون نرم وچرب راه بیاری بجای دهن به دهن کردن مثلا بگو

عزیزم من چه گناهی دارم با من دعوا میکنی بچه کوچیک همینه..الکی اعصابتو داغون نکن اقایی...

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار
بخدا هی میگه ...ورد زبونشه.هی سعی در ناراحت کردن من داره ..هر روزم میگه خواهراتو بیار واسم ...با یه ...

عجب....با وجود روانی بودن بچه دوم هم آوردی 

سر کار هم که نمیری ، مشاوره هم که نمیاد ، حمایت خانواده ات هم احتمالا نداری

عجب....با وجود روانی بودن بچه دوم هم آوردی  سر کار هم که نمیری ، مشاوره هم که نمیاد ، حمایت خا ...

خانواده ؟ نه مادرم همه جریانو میدونه میگه نیا اینجا یه جور بخاطر بچه هات بساز

خانواده ؟ نه مادرم همه جریانو میدونه میگه نیا اینجا یه جور بخاطر بچه هات بساز

خب راست میگه ...بهتره دور باشی از مادرت ...گرچه گمان نکنم به حرفم گوش کنی ، اما سعی کن راه درآمد پیدا کنی ، خیاطی. آرایشگری. ...

بله .شما از کجا میدونی

کاراگاه ، خودت توی تاپیکات نوشتی اومدیم تهران و با مادرم یکساعت فاصله داریم شوهرم قبول نمیکنه بریم اونجا زندگی کنیم