2777
2789
عنوان

هفته 30 بارداری

204 بازدید | 9 پست

سلام بچه هاتوهفته 30 بارداری هستم آخرشبی که رفتم دستشویی ب اندازه دوقطره خون شفاف دیدم اینم بگم ک پشتمم بواسیری شده،دقیقانمیدونم خون ازجلوبودیاپشت خیلی نگران شدم،اینم بگم ک من هرشب شیاف پروژسترون استفاده میکنم،این خون روشن ازکجابوده؟ نگرانم کمک

حتما بخاطره همون بواسیر بوده ماه های آخر بارداری ای چیزی نمیشه ایشالا ولی بازم برو دکتر الانم اسی جون اگه میشه این تاپیکمو گزارش بزنی ممنون میشم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3483451/ازدواج-در-۲۰-سالگی?postId=111885187

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم میشه بگی اخرین باری ک دکتر رفتی  چیا واست انجام داد؟ و چ سونویی نوشت؟؟؟

هیچی فشارموگرفت ووزنموچک کردوصدای قلب بچه روشنیدیم بعدشم یه سونوبرای 32 هفتم نوشت

اگه شکمت کار کرد امشب امکان داره بواسیرتو تحریک کرده باشه خون اومده باشه.در هر حال با دستمال کاغذی چ ...

آره شکمم کارکردیه ذره هم سفت بود، سری بعدش ک رفتم دستشویی اینجوری شد