2777
2789
عنوان

دوستان کمک

86 بازدید | 9 پست

عزیزای دلم سلام

نمیدونم علائم بارداری رو دارم یا نه ولی ۴۰ روزه پاکم اصلا اقدامم نکردم بنظرتون امکانش هست باردار باشم حالمم خیلی خوبه از حالت تهوع هیچ خبری نیست از مامانمم پرسیدم گفت وقتی منو حامله بوده اصلا چیزی نفهمیدی ۳ ماهگی فهمیده که بللللله من هم هستم.

نظرتون چیه

انسانم  آرزوست☃️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونوقت مامانتون نمیگفته چرا سه ماهه پریود نمیشده

نمیدونم قرص جلو گیری خوردی یا نه ولی وقتی میخوری پریودیت منظم نمیشه که واسه همون عادی بوده

الان منم همیشه یه ده دوازه روز جابهجا میشه اما الان ۴۰ روز شده

انسانم  آرزوست☃️
نمیدونم قرص جلو گیری خوردی یا نه ولی وقتی میخوری پریودیت منظم نمیشه که واسه همون عادی بوده الان منم ...

عزیزم قرص نهایت پنج شش روز عقب جلو کنه نه چهل روز !!! .چقدر ماشالله دل گنده ای .😂

عزیزم قرص نهایت پنج شش روز عقب جلو کنه نه چهل روز !!! .چقدر ماشالله دل گنده ای .😂

اخه آمادگی رو ندارم واسه همین همش خودم رو به بیخیالی میزنم

😅😅😅ولی دیگه زیاد شد

انسانم  آرزوست☃️
نمیدونم قرص جلو گیری خوردی یا نه ولی وقتی میخوری پریودیت منظم نمیشه که واسه همون عادی بوده الان منم ...

نه نخوردم

میشه واسه شادی روح پدرم، سلامتی وخوشبختی خانوادم صلوات بفرستین،خیر ببینید الهی😘😘