2777
2789
عنوان

از برادرشوهر کوچیکم متنفرم

417 بازدید | 19 پست

بچه ها اون الان14سالشه ولی خیلی خودخواه و خیلی بی ادب ک همه حرفی به مادرو پدرش میزنه به منم خیلی چیزا گفته و خودش رو با من مقایسه میکنه کلا همه بدشون میاد سر همه چیز جیغ میزنه داد میزنه ابرو میبره لوسه اصلا قابل درک نیست  بنده خدا مادرشوهرم خیلی منو دوست داره منم همینطور ولی اون اونجاست دوست ندارم برم چون خیلی بی ادبه حرف های خیلی بد میزنه به همه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاطر سنش هست  ملاحظشو کنین  احتمالا کمبود داره اینطوری رفتار میکنه  نصفشم زیر س ...

ن بخدا  انقدر پدرشوهرم دوستش داره بهترین چیزا براش میگیره ببخشیذ درو حدی ک به پدرش میگه حروم زاده یهو چاقو پرت میکنه سمتمون

نوجوونه نباید سربه سرش گذاشت. شما هم کار خوبی میکنی، هرچقدر فاصله بگیری بهتره. اگر بدونن چطور باهاش رفتار کنن خوب میشه چون الان داره شخصیتش شکل میگیره

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
ن بخدا  انقدر پدرشوهرم دوستش داره بهترین چیزا براش میگیره ببخشیذ درو حدی ک به پدرش میگه حروم زا ...

فکر کنم باید با مشاور یا روانشناس مشورت کنن. البته شما پیشنهاد مستقیم نده که باهات بدتر بشه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
نوجوونه نباید سربه سرش گذاشت. شما هم کار خوبی میکنی، هرچقدر فاصله بگیری بهتره. اگر بدونن چطور باهاش ...

به پدرشوهرم میگیم زیاد لوسش نکن همه جیز نخر بزار بفهمه یه روز نیست ولی انقدر گیره یه. موقع ها پدرشوهر م میزنه تو سرش از دستش

بهش میگیم ابرومون رو میبره بهش یه کاری رو میگم نکن میگه دوست دارم حرصت بدم. 

این مریصه عزیزم باهاش کاری نداشته باشین به ی روانشناسی چیزی احتیاج داره

نزاررویاهات فقط درحدرویابمونن/اگرتوانایی فکرکردن به چیزیو داری قطعاتوانایی رسیدن به آن راهم داری☺👩‍💻
این مریصه عزیزم باهاش کاری نداشته باشین به ی روانشناسی چیزی احتیاج داره

منم میگم  مریضه ولی خیلی رو مخ هست بهش میگیم چیزیی تو مبل نخور لج میکنه باید با داد یا دعوادعوا ک خودش  هم دعوا میکنه

منم میگم  مریضه ولی خیلی رو مخ هست بهش میگیم چیزیی تو مبل نخور لج میکنه باید با داد یا دعوادعوا ...

😑😑😑😑😑

نزاررویاهات فقط درحدرویابمونن/اگرتوانایی فکرکردن به چیزیو داری قطعاتوانایی رسیدن به آن راهم داری☺👩‍💻
فک کن از خودت مشهد تا تهران دهنش فقط باز بود پدرشوهرم سرعت زیاد کرد نزدیک بود تصادف کنیم

ازاول لوسش کردن دیگ نمیتونن جمعش کنن خداصبربده بهت