2777
2789
عنوان

پاره شدن پرده گوش پسرم

7033 بازدید | 29 پست

پسرمو بردم حمام وقتی آوردم جدیدا یاد گرفته ادای باباشو در میاره حتما باید با گوش پاک کن گوششو خشک کنه وگرنه خودم اصلا اینکارو نمیکنم بعد پسرمم ۴ساله اس و کمی لجبازه یعنی بعضی کارارو خودش میخواد انجام بده خلاصه که گوش پاکنو کرد تو گوشش همونجور گذاشت موند هرچی گفتم خطرناکه دربیار گوش نکرد تا برم جعبه گوش پاکنو بزارم سرجاش برگشتم دیدم از گریه نفسش رفته کبود شده نگو با همون گوش پاک تو گوشش رفته سرشو گذاشته رو بالش که اونم فرورفته و پرده رو پاره کرد از گوششم خون راه افتاد خودم حالم خراب شد فشارم افتاد فقط سریع بردمش بیمارستان معاینه کرد گفت بله سوراخ شده آنتی بیوتیک و شربت مسکن داد گفت فقط نباید بزارید عفونت کنه بعد از یک ماه ببریم دکتر گوش حلق ببینه 

حالا خانما کسی اینجا هست تجربه داشته باشه خیلی ناراحتم اعصابم داغونه یعنی دیگه گوشش خوب نمیشه 

یا رب دل ما مصلحت خویش نداند    آن کن که سزاوار تو و مصلحت ماست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش گلم‌. ترمیم میشه ایشاالله. پرده گوش خواهرزاده منم سوراخ شده بود. ترمیم شد. فقط از این به بعد مراقب باش. بچه ها همه کارها رو تقلید میکنن. کارهایی مثه همین گوش پاک کردن که تقلید کردنش خطرناکه رو جلوی بچه انجام ندین

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
اگه امشب گوش و حلق وبینی ویزیت نکرد حتما ببر گوش و حلق و بینی

دکتر اطفال معاینه کرد گفت فعلا کاریش نمیشه کرد باید با آنتی بیوتیک جلوی عفونت کردنو بگیریم بعد گفت تا دو ماه باید مراقب باشیم آب تو گوشش نره

اگر خیلی عمیق و بد باشه عمل میکنن دیگه خوب میشه نگران نباش ولی کلا گوش پاک کن و هر چیزی که بکنید دا ...

خیلی اعصابم داغونه همش کارم گریه اس 

خیلی اعصابم داغونه همش کارم گریه اس 

نگران نباش عزیزممم انشالله که خوب خوب میشه بچه هم هست زودتر جوش میخوره فقط به درمانگاه اکتفا نکن خودت ببر پیش دکتر گوش و حلق بینی و دنبال کاراش حتما باش تا سریعتر خوب بشه

وااای حتی باخوندنش ته دلم خالی شد تو که مادری اون لحظه چه حالی داشتی😑😔

فشارم افتاد نمیتونستم قدم از قدم بردارم از ناراحتی فقط به صورتم میکوبیدم

نگران نباش گلم‌. ترمیم میشه ایشاالله. پرده گوش خواهرزاده منم سوراخ شده بود. ترمیم شد. فقط از این به ...

واقعا ، الهی خدا از دهنت بشنوه یعنی واقعا خوب میشه ؟ خواهرزاده شما هم با گوش پاک کن اینطور شد؟

چه بد خدا مرگم بده ی لحظه غفلت چی شد....مواظبش باش حتما"پیگیر درمانش باش شاید هم جوش بخوره چون بچه ا ...

حقیقتا هم به اندازه یک لحظه غفلت اینطور شد خیلی عذاب وجدان دارم