2777
2789

اولین سالگرد ازدواجم چند وقت دیگس نمیدونم چیکار کنم

گفتم تویه رستوران یه میز رزو کنم ببرمش اونجا ولی خب نمیدونم چه رستورانی خوبه کسی رستوران رمانتیک میشناسه جاش مهم نیس اگرم کسی ایده دیگه ای داره بگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که نه ولی شوهرم داره

اگه میتونی صندوق عقب ماشین رو کلا گل و شمع بریز

یه باکس گل خوشگل هم بغلش باشه

و کادوشو بذار همونجا

بعد تو راه که کافی شاپ یا هرجایی که میخواین برین به یه بهونه ای پیادش کن تا بره صندوق عقب ماشنو باز کنه

اینطوری هم خیلی سوپرایز میشه

هم اینکه مراسمتون دوتایی برگذار میشه

فکرشم نمیرسه اصلاااا

اگه میتونی صندوق عقب ماشین رو کلا گل و شمع بریز یه باکس گل خوشگل هم بغلش باشه و کادوشو بذار همونجا ...

چه فکر جالبی دستت دردنکنه خوشم اومد از ایدت بازم ایده داری بگو بدردم میخوره

چه فکر جالبی دستت دردنکنه خوشم اومد از ایدت بازم ایده داری بگو بدردم میخوره

خخخخخخخ،خودم دو هفته دیگه تولد عاقاییمه،دنبال ایده جدید میگردم،البته من میخوام یه روز قبل واسش تولد بگیرم و سوپرایزش کنم،چون دیگه بعد چند بار تولد گرفتن میدونه که روز تولدش واسش طرح دارم،خخخ ولی اینو چون سال اولتونه گفتم خیلی جالب میشه واستون،باز اگه ب ذهنم رسید میگم واست

خخخخخخخ،خودم دو هفته دیگه تولد عاقاییمه،دنبال ایده جدید میگردم،البته من میخوام یه روز قبل واسش تولد ...

منم نولد شوهرم چند وقت دیگس حالا واس اونم باید باز دنبال ایده بگردم واس مردا سخت میشه کادو خرید اصلا نمیدونم چی بخرم😔

راستی بنظرم میتونی برای تولد شوهرت یکی دوروز بعد موعدش تولد بگیری اینجوری اولش کلی تو دلش میگه یادش نیست و اینا توهم روز تولدش یه تبریک خشک خالی بگو و تموم ولی فرداش که میاد توقشو نداره و سوپرایز میشه