2777
2789
نه نشده فقطط با اپوتن کنترل میشه .اره ازمایشاش خدارو شکر سالمن فقط ویروسیه میگه دکتر

اپوتن چیه؟

خدا صبرت بده خیلی سخته پسر منم ۳ماهگی بخاطر تب بی علت بستری شد مردم وزنده شدم خیلی سخت بود 

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اپوتن چیه؟ خدا صبرت بده خیلی سخته پسر منم ۳ماهگی بخاطر تب بی علت بستری شد مردم وزنده شدم خیلی سخت ب ...

امپول تبه برا همه بچه های تب دار میزنن قوی تر از استامینوفن

دعاکنید بشه برام  
خواهش میکنم دعا کنید شما مامانا تا امیر علی ما خوب شه 

انشالله خوب میشه

خدایا هیچ بچه ای مریض نشه آخه خیلی کوچیکن گناه دارن

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
انشالله خوب میشه خدایا هیچ بچه ای مریض نشه آخه خیلی کوچیکن گناه دارن

انشالله به خدا خیلی سخته فقط بچن گناهی ندارن که ....انشالله شفای همه مریضضا و همینطور امیر علی من

دعاکنید بشه برام  
خدا از دهنتون بشنوه و انشاالله خواهر زاده منم خوب بشه همینجوریه که شما گفتین  خیلی شدیده

همینه نگران نباش فقط مدام بهش مایعات بدین و چک کنید ادرار کنه حتما.ماست هم بهش بدین و امتحان کنید ببینید غذا میتونه بخوره اگه میتونه اروم اروم هر ده دقیقه یه قاشق بهش غذا بدین.پودر او ار اسم بخوره حتما

استارتر کدوم شهری؟

همینه نگران نباش فقط مدام بهش مایعات بدین و چک کنید ادرار کنه حتما.ماست هم بهش بدین و امتحان کنید بب ...

الان بیمارستان بستریه و سرم میره براش تب و اسهال همزمان خیلی ضعیف کرده یه بچه شیطونوکه اصلا یه لحظه ساکت نمینشست..... خواهش میکنم دعا کنید براش

دعاکنید بشه برام  
حتما یه سر ببرید پیش قاروق چی ضرر نداره که.بهتر از این همه دارو شیمیایی که دکتر بهش میده

دعا کن خوب شه به خدا میبریمش الان انقد زود زود تب میکنه نمیشه جایی بردش بستریه

دعاکنید بشه برام  
الان بیمارستان بستریه و سرم میره براش تب و اسهال همزمان خیلی ضعیف کرده یه بچه شیطونوکه اصلا یه لحظه ...

ای جانم

بمیرم براش

چقد سخت

یه دکتر تو شهر ما هست که تحت هیچ شرایطی بچه رو بستری نمیکنه با بهترین داروها درمانش میکنه

دعا کن خوب شه به خدا میبریمش الان انقد زود زود تب میکنه نمیشه جایی بردش بستریه

انشاللله هم هرچه زودتر خوب میشه

یکی از بستگان ما هم اینجوری بود قاروق چی وقت ملاقات بردن بیمارستان همونجا رد کرد و فردای اون روز بچه مرخص شد

نمیخوام نگرانت کنم ولی اگه قاروق باشه حتما باید رد بشه یا دربیاد تا بجه خوب بشه

وگرنه با دارو خیلی سخت خوب میشه