2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امکان داره بخاطر کمبود ویتامین باشه ؟

اونو نمیدونم عزیزم اگه تدریجی باشه شاید 

اما افت ناگهانی گلبول سفید خوب نیست

شروع رژیم دکتر کرمانی . تاریخ ۱۵.۲.۹۹ .وزن ۱۰۳ و ۳۰۰ گرم                وزن دوم ۹۶ تاریخ ۱. ۴. ۹۹
حتما پیگیری کن. ۲۵۰۰ خیلی کمه. لاغر هم شدی؟ ضعف و خستگی داری؟ چند وقته؟

بعد زایمان ۸۰ بودم با کالری شماری و پیاده روی شدم ۶۳ 

بله

بخاطر همین ضعف و اینکه بعضآ پام کبود میشد یه کوچولو رفتم چکاپ که اخرش شد این وضعیت 

فقط فکر بچم ادیتم میکنه 

استرس بچم رو دارم که یه وقت من مریص نشم

امکان داره از لاغری و کمبود ویتامین باشه و حل بشه ؟

راستش من پزشک نیستم ولی کاهش گلبول سفید تا این حد اصلا عادی نیست و حتما تا مشخص نشدن قضیه دست از چکاب ورندار. لطفا. خبرشو بهم بده اگر میتونی. دوستم هم یه علائمی مثل تو داره

راستش من پزشک نیستم ولی کاهش گلبول سفید تا این حد اصلا عادی نیست و حتما تا مشخص نشدن قضیه دست از چکا ...

حتما

فردا تو بیمارستان عرفان ازمایش دارم

چشم اطلاع میدم

فقط بخاطر کوچولوم واسم دعا کن که خطرناک نباشه .

حتما فردا تو بیمارستان عرفان ازمایش دارم چشم اطلاع میدم فقط بخاطر کوچولوم واسم دعا کن که خطرناک ن ...

ان شالله. حتما برات دعا میکنم. ۲۰۰ تا صلوات فردا برات میفرستم. توکل کن به خدا. خدا خودش کمک میکنه