ستایشییی مدیر عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 463 عنوان یه سوال درباره رنگ مو | مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 23 پست خانوما من ۸ ماه پیش موهامو پر کلاغی کرده بودم الان میخوام قهوه ای کنم دو رنگ نمیشه؟؟؟؟ ♥خدا♥️ 1398/08/19 | 22:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
40 عضویت: 1397/05/04 تعداد پست: 2591 قهوه ای تقریبا تیره میخوام دکلره کن یکم بازبشه بعدروزبعدش رنگ بزاراگه ازاون سیاهی دراومد.بستگی به موهات داره عزیزم تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..
40 عضویت: 1397/05/04 تعداد پست: 2591 ن عزیزم تاحالا عکس نزاشم ولی موهام عینه اینه قشنگه مبارکت باشه تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..
76mehrnoosh عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 7800 قشنگه مبارکت باشه ممنون.😘 حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه وگرنه میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀 عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰ به امیدموفقیت🖐
شیکموو عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 3329 نمیگیره اگ رنگ پر کلاغی شماره ۱ گزاشته باشیییییییییی من قبلن گزاشنه بودم روش رنگ گزاشتم قهوه ای یه جاهاییش گرفت یه جاهاییش نگرقت انقد زشت شد بود دگ رفتم دکلره کردمممم
ستایشییی مدیر استارتر عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 463 دکلره کن یکم بازبشه بعدروزبعدش رنگ بزاراگه ازاون سیاهی دراومد.بستگی به موهات داره عزیزم نمیتونم خودم دکلره کنم؟ ♥خدا♥️
ستایشییی مدیر استارتر عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 463 نمیگیره اگ رنگ پر کلاغی شماره ۱ گزاشته باشیییییییییی من قبلن گزاشنه بودم روش رنگ گزاشتم قهوه ... بعد چند وقت روش رنگ گذاشتی؟ ♥خدا♥️
40 عضویت: 1397/05/04 تعداد پست: 2591 نمیتونم خودم دکلره کنم؟ چرامیتونی عزیزم برای جلوی مو اگه پرپشت بودیک ونیم پیمانه واگه پشته یک پیمانه کافیه بااکسیدان ۱۲درصددرست کن بزن ولی بیست دیقه بیشترنزاری چون تابیست دیقه تانیم ساعت روی مو تاثیرداره بعدازاون مورو میسوزنه.ریشه مو رم چون رشدکرده مرحله های اول نزن تاپوست سرت نسوزه عزیزم تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..
40 عضویت: 1397/05/04 تعداد پست: 2591 بعد ۷.۸ ماه حالا خواستی بهم بگوتاکامل برات توضیح بدم.سوالی داشتی بپرس😊 تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..