2777
2789
قهوه ای تقریبا تیره میخوام

دکلره کن یکم بازبشه بعدروزبعدش رنگ بزاراگه ازاون سیاهی دراومد.بستگی به موهات داره عزیزم

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..
ن عزیزم تاحالا عکس نزاشم ولی موهام عینه اینه

قشنگه مبارکت باشه

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قشنگه مبارکت باشه

ممنون.😘

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
نمیتونم خودم دکلره کنم؟

چرامیتونی عزیزم برای جلوی مو اگه پرپشت بودیک ونیم پیمانه واگه پشته یک پیمانه کافیه بااکسیدان ۱۲درصددرست کن بزن ولی بیست دیقه بیشترنزاری چون تابیست دیقه تانیم ساعت روی مو تاثیرداره بعدازاون مورو میسوزنه.ریشه مو رم چون رشدکرده مرحله های اول نزن تاپوست سرت نسوزه عزیزم

بعد ۷.۸ ماه 

حالا خواستی بهم بگوتاکامل برات توضیح بدم.سوالی داشتی بپرس😊