2777
2789

لطفا منطقی جواب بدید

شوهرم اوایل عقد کارایی کرده ک ازش بدم میاد و قتی بهش فکر میکنم مثلا رابطه اجباری 

حالم ازش بهم میخوره 

یعنی وقتی میومد به سرش دیگه کاری نداشت کی هست و کی نیست فقط دنبال هوسش بود

الان حالم ازش بهم میخوره بیشعور 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گذشته ها گذشته .هیچوقت با کینه زندگی نکن چون فقط،خودتو عذاب میدی حالا یه غلطی کرده

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀

کمبود جنسی داره

من زنده بودم اما انگار که مرده بودم...از بس که روزها را از نو شمرده بودم..یک سال دور و تنها ,تنها به جرم اینکه  او سرسپرده میخواست اما منننن❤ دل سپرده بودم❤
خب ابرو بیچاررو نبر دیگ...بعدشم شوهرته نباید اجباری در کار باشه

درسته شوهره اما گاهی ادم شرایطشو نداره یا حسشو نداره نباید فقط ب خواست یه نفر باشه ک

من زنده بودم اما انگار که مرده بودم...از بس که روزها را از نو شمرده بودم..یک سال دور و تنها ,تنها به جرم اینکه  او سرسپرده میخواست اما منننن❤ دل سپرده بودم❤