2777
2789

بچه ها از خواب بیدار شد بی محلش کردم گفتم ببرم خونه بابام قبول نکرد

ز زدم بهش گفتم اسنپ میگیرم میرم حالم خوب نسیت اوضاع روحیم خرابه میرم پیش مامانم گفت نمیخواد خودم میام دنبالت

اومد بهم گفت چی شده چرا خوب نیستی گفتم از دست حرفات خسته شدم بد گفت دیونه باهات شوخی کردم 

ی چند ثانیه گذشت گفت حالا ک هی مری خونه بابات برو دیگه برنگرد من هیچی نگفتم چون پسرم مثل ضبط صوت همه چیو ضبط میکنه برای مامانم یا کسی ک اسمشو اورده باشبم میگه واسه همین کشش ندادم فقط گفت اون زندگی ماله منه کجا برم

دره خونه ک رسیدیم گفتم ینی نمیای دنبالم ی مکث کرد گفت نه

نمیخوام ب مامانم چیزی بگم غصه زندگی منو بخوره 

چکار کنم؟خودم برم خونه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتون قهر ميكنين ميگين ببرم خونه بابام

خودتونم ميگين قهرم تموم شد بيا دنبالم

يعني نمياييي دنبالم!!

سبحان الله😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خودش میاد دنبالت اونجور گفته بترسونت تا جایی ک میتونی واستا... منظورم چن روز نیس مثلا تا شب، اخر شب  بعد اگه نیومد بگو کارداشته گفته خودم با برم خونه.یه اژانس بگیر برو خونت یجوری ازدلش درار ک کش پیدا نکنه

پیرو تاپیک قبلی ات عزیزم اجازه نده اعتماد ب نفس ات بیاد پایین بگو اره دختر رییس جمهور بخاطر اینکه تو نرفتی بگیریش خودکشی کرد😒😒 اعتماد ب سقفی دارن این مردای ایرانی بعضی هاشون ک یوسف نداشت😑😑😑

شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...

چی چی رو خودش بره خونه؟نمیخواد بری.همین کارا باعث میشه فک کنه خیلی هلاکشی

بمون خونه مادرت تا خودش بیاد.مجبورم نیستی ب مادرت توضیح بدی بگو دلم خواسته امشب اینجا بخوابم