2777
2789
عنوان

زور زدن مداوم نوزاد همراه با درد

549 بازدید | 20 پست

پسر من 75 روزشه تقریبا میتونم بگم 24 ساعت رو 20 ساعت مداوم به خودش میپیچه و گاهی با درد هم همراه. برای باد معده و ادرار و مدفوع هم همین طوره و بعضا گریه درد میکنه.  چند بار  دکترش بردم

میگه رفلاکسه. میخوام ببینم خطرناک نیست؟

روده هاش یا معده اش مشکلی نداشته باشه

ما هوله گرم میکردیم میذاشتیم رو شکم بچه بعد میچسبوندیم ب خودمون ک ی فشار خیلی خیلی کمی باشه بچه اروم میشد اونم رفلاکس و کولبک داشت یسره زور میزد 

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل از پسرت نیست پسرت بخاطر غذایی که تو میخوری اینجوری شده خواهر.......یادت نره تا زمانیکه بهش شیر بدی هر دردی که بکشه از شیر توه شیر تو هم از تغذیت میاد از اعصابت میاد .. ببین چی خوردی توی مواد غذاییت قشنگ یه جا یادداشت کن چی خوردی
یه چیزی خوردی که رفته تو شیرت بچت بدنش نمیتونه بکشه اونو

اگه دلپیچه داره بخاطر همینه

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.

بچه خاهر شوهرم این طوری بود ازش سنو گرفتن گفتن خوب شد زود اوردیش عملش کردن لوله ادرار که به کلیه وصل بود گرفتگی داشت و خوب شد

یه صلوات برای سلامتی همه مامانای گل بفرستید و مامان منم مهمون کنید  

اگه زور میزنه موقع دستشویی و باد معده زیاد داره کولیکه نه رفلاکس به نظرم...

( رفلاکس یعنی شیر که میخوره هی بر میگرده تو دهنش و بالا میاره و معده ش درد میگیره)

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
من شیر خشک میدم

اخی...  شیر خودت اندازه یه قطره هم بدی براش خییلی خوبه

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.