2777
2789
کاش نیس بشیم کاش

دقیقاااااا...خیلی خوب میشد

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

یه که فامیلامون که مثل خواهرم بود یه بدی بهم کرد باهاش قطع رابطه کردم بدونه اینکه ببینمش اونم پا پیش نذاشت کنجکاوم پیش خودش چه فکری کرد که اون کارو باهام کرد بعدشم فقط خودش ضایع شد خدا جای حقه 😉😄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قران بخون میفهمی چطوری هست 

معنی شو میخونم..مادرم اهل نماز وقران هست..ازش سوالاتمو میپرسم ولی اصلا درک نمیکنم..خیلی پیچیده هست..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
به عقل خودت رجوع کن ببین چی میگه؟ اما به نظر من نه راس نیس

منم با نظرت موافقم ولی یه چیز دیگه میمونه اینکه چرا هر کسی تو یه موقعیت بدنیا میاد خب یجواریی عدالت زیر سوال میره ......

زنام مگه پرده دارن؟😂

نکته بسی ظریف و درست بود😂

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝

یه سوال دیگه من خودم اصلا به فال اعتقاد ندارم برعکس خانواده شوهرم که هر دقیقه شده تلفنی هم فال میگیرن 

منم یکی دوبار رفتم که بهم ثابت کنن راسته 😂😂😂

اون خانوم که از رو فنجون قهوه حرف میزنه چرا واسه دختر خودش که طلاق گرفته یا خودش سرش هوو اومده کاری نکرده خوب حالا یه چیزای هم میگفت انگار از غیب بود 

ولی دست خودم نیست نمیتونم اعتقاد داشته باشم بنظرم مسخره س 

اختلاف نظر بین منو شوهرمم همینه بیشتر 😂😂😂😂😂😂

آیا دنیای بعد مرگی هست واقعا؟یا نیست میشیم..واگرهست چگونه هست

ببخیشد درمورد امضاتون یه سوال داشتم یه دخترشش ماهه دارم که وضعییتش  بریج بود خداروشکردنیااومدمشکل وعلائمی نداشت ودکترنبردم الان میخوام بدونم دراین سن عکس یا سونو کدوم به دردمیخوره؟وضعیت استخون هاشونشون میده؟

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 
ببخیشد درمورد امضاتون یه سوال داشتم یه دخترشش ماهه دارم که وضعییتش  بریج بود خداروشکردنیااومدمش ...

عزیزم بریج بودن در شکم مادر مشکلی نیست که..الان چه مشکلی باید داشته باشه؟؟

عزیزم بریج بودن در شکم مادر مشکلی نیست که..الان چه مشکلی باید داشته باشه؟؟

نمیدونم بخدا یه دکترم بردم گفت که لگنش خیلی هم رونه خیلی هم فعاله نسبت به هم سنوسالاش الان کل خونه رو جهاردستوبامیره .ببخشیدبابت غلط املایی هام اون حرف های کیبوردم کارنمیکنه

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 
نمیدونم بخدا یه دکترم بردم گفت که لگنش خیلی هم رونه خیلی هم فعاله نسبت به هم سنوسالاش الان کل خونه ر ...

عزیزم متوجه نمیشم..جنین بریج باشه که مشکلی نیست..فقط بخاطر سزارین یا طبیعی شدن مهمه بریج بودن جنین