2777
2789

نه 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرشوهرم یکیش خورده بود اون قند رو دیابت نشون داده بود یکی هم نخورده بود ریخته بودتواشغال سالم نشون داده بود هردوبچه هاشون سالمن

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
خواهرشوهرم یکیش خورده بود اون قند رو دیابت نشون داده بود یکی هم نخورده بود ریخته بودتواشغال سالم نشو ...

اععععع

حالا سر اون ک دیابت نشون داد واقعا دیابت داشت؟

چکار کرد؟

اخه من نخوردم، ترسیدم

جاش شش هفت تا خرما خوردم

اخه غذای طبیعیمون تو خونه ک اون همه قند نیس

اونم شیمبایی

مثلا با ده تا خرما اخه اون قند شیمیایی میدوتید چ بلایی سر بدن میاره؟!

مطمئن باش قرار نیست با این سربی که تو هوا هر روز نفس میکشی یا چیزایی که اصلا فکرشو نمیکنی با این یذره قند طوریت بشه ‌. بعدم مگا چند بار قراره زایمان کنی؟ همین فسقلی ببین داره چه بلایی سر بدنت میاره 😁

اععععع حالا سر اون ک دیابت نشون داد واقعا دیابت داشت؟ چکار کرد؟ اخه من نخوردم، ترسیدم جاش شش هفت ...

من قند عادیم ۹۰ حالت عادیه تو خونه نه قند و شکر میخورم نه خرما   چیزای شیرین ‌ ولی دیابت بارداری داشتم سه هفته زودتر از موعد جفتم شد گرید ۳ با اینکه قرص قندم میخوردم . 

دیبات بارداری جدای از زندگی عادیه 

اععععع حالا سر اون ک دیابت نشون داد واقعا دیابت داشت؟ چکار کرد؟ اخه من نخوردم، ترسیدم جاش شش هفت ...

فشارخون داست دیابتم نشون داد نه الان نداره دکترانوسلین نوشته بود مادرشوهرنذاشت بزنه گفت هرجی بشه به جهنم

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
اخه عزیزم از کی دیابت بارداری گرفتی؟ قند ناشتات چند بود تو بارداری؟

بارداری اولم قند ناشتا ۹۰ بود . از ماه ۶ متفورمین خوردم . 

این یکی ۸۵ بود ولی شربت گلوکز نشون داد قند ناشتا ربطی به دیابت بارداری نداره و اینیکی هم لب مرض دیابته احتمالا باید باز متفکرمین بخورم . 

برای بچه قند بارداری ضرر داره ‌ برو باز قند سه ساعته بده اگه ارثی هم باشه دیگه بدتر صد در صد دیابت بارداری داری