2777
2789
عنوان

توووروخداااابیایین

313 بازدید | 30 پست

من توعقدحاملم حالا عروسیمه میخام رنگ کنم بعضیامیگن ضررداره چکااارکنم؟؟؟خواهش میکنم جواب بدین

منتظراومدنت هستیم مسافرکوچولوی خووودم😻😍😘

چند ماهته

یعنی همه میدونن؟؟؟

تیکر دوست دارم😊دوبار باردارشدم ولی سقط شدن چون مشکل ناهنجاری مغزی داشتن و ژنتیکی بود دکترا بهم گفتن نباید به روش طبیعی باردار بشم چون دوباره جنینام مشکل دار میشن و باید سقط کنم ولی من امیدم به خدا هست میدونم که منم یه روزی مادر بچه های سالم میشم...خداجونم کی میشه    رَبِ لا تَزَرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین خدایا ممنونم ازت که میخوای این هدیه را بهم بدی😍

رنگ نکن چ اجباریه کلی مدلای ناز با موی مشکی هست

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان باباها میدونن دوازده هفتمه ضررداره یانه

چ باحال حالا رنگو ولش کن 

برخوردشون چی بود وقتی فهمیدن 

وای مردم از کنجکاوی

تیکر دوست دارم😊دوبار باردارشدم ولی سقط شدن چون مشکل ناهنجاری مغزی داشتن و ژنتیکی بود دکترا بهم گفتن نباید به روش طبیعی باردار بشم چون دوباره جنینام مشکل دار میشن و باید سقط کنم ولی من امیدم به خدا هست میدونم که منم یه روزی مادر بچه های سالم میشم...خداجونم کی میشه    رَبِ لا تَزَرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین خدایا ممنونم ازت که میخوای این هدیه را بهم بدی😍
چ باحال حالا رنگو ولش کن  برخوردشون چی بود وقتی فهمیدن  وای مردم از کنجکاوی

اقاااا رنگوووو بگین توروخدااااا موندم چکارکنمااااا

منتظراومدنت هستیم مسافرکوچولوی خووودم😻😍😘
اقاااا رنگوووو بگین توروخدااااا موندم چکارکنمااااا

عزیزم ممکنه خیلیا بگن رنگ گیاهی بدون امونیاک بگیر ...اما ۱۲ هفته خیلی مهمه چون تو سه ماهه اول بارداری ارگانهای اصلی بدن جنین شکل میگیره ...بزار نینیت بدنیا اومد برو رنگ کن بخاطر یه شب سر زندگی بچت ریسک نکن...