2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

226 بازدید | 19 پست

سلام خانما.لطف میکنید بگید چقدر وقت بعد از اقدام عکس رنگی گرفتید؟

میشه قبل از اینکه سراغ داروی محرک تخمک رفت،عکس رو گرفت؟

چون ممکنه چسبندگی چیزی باشه و ادم بیخود قرص مصرف کنه

من  ۶ماه بعد رفتم خیلی هم درد داشت. اما بخاطر چسبندگی نبود باردار نشدنم بخاطر استرس بود. زمانیکه دیگه بی خیال بچه شدم باردار شدم😳

من درین تنهایی فکر یک بره ی روشن هستم که بیاید علف خستگی ام را بچرد......!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پنج ساله اقدامم ماه پیش رفتم صارم عکس گرفتم لوله هام باز بود اگه به عقل الانم بودم همون ماه او ...

منم نظرم اینه برم.ولی نمیدونم دکتر چی بگه

شاید تنبلی داشته باشم

عکس رنگی واسه کسایی هست که تنبلی ندارن؟

عکس رنگی برا چیه؟؟؟منم چن ماهه دو اقدامم ولی هنو ب نتیجه نرسیدم و اینکه چن روز دیگه میخوام برم دکتر ...

خیلیها عکس رنگی گرفتن و همون ماه یا ماه بعدش باردار شدن

میگن ممکنه چسبندگی داشته باشی که نمیذاره باردار بشی

عکس رنگی برا چیه؟؟؟منم چن ماهه دو اقدامم ولی هنو ب نتیجه نرسیدم و اینکه چن روز دیگه میخوام برم دکتر ...

مگه آزمایشات کامل ندادید؟ واسه چکاب چسبندگی رحم و تخمدوناست تازه یه آمپولم به رحمت تزریق میکنن که واسه اقدام خوبه.

منم نظرم اینه برم.ولی نمیدونم دکتر چی بگه شاید تنبلی داشته باشم عکس رنگی واسه کسایی هست که تنبلی ن ...

اگه تنبلی داشته باشی از پریودیات مشخصه

فارغ شدم خیلی وقته یه گل دختر ۱۶ ماهه دارم😍

ای جانممم 😍

منظم هست.ولی پارسال خیلی اتفاقی متوجه شدم کیست تخمدان دارم.با قرص ال دی برطرفش کردم

واسه همین میگم شاید تنبلی داشته باشم

حالا اگه این ماه مامان نشدم،میرم دکتر و چکاب دیگه

واسه منم دعا کن عزیزم

البته من سه ماه اقدامم.دوست ندارم خودمو بدم دست دکتر به این زودیا

ولی چکاب برم حداقل

ای جانممم 😍 منظم هست.ولی پارسال خیلی اتفاقی متوجه شدم کیست تخمدان دارم.با قرص ال دی برطرفش کردم ...

انشا... زود مامان میشی عزیزم منم دو سال در حال اقدام بودم اما باردار نشدم تمام دکترا میگفتن بخاطر استرسه. همه آزمایشی دادم اما جز نا منظمی پریودی هام مشکل دیگه ای نداشتم درست سه ماه بعد از اینکه از فکر بچه دار شدن در اومدم باردار شدم. اینم بگم هیچ دارویی هم استفاده نکردم. منظورم از گفتن اینا این بود که زیاد تو فکرش نرو البته تمام چکاباتو انجام بده عزیزم انشا... به زودی خوش خبر باشی🤗

انشا... زود مامان میشی عزیزم منم دو سال در حال اقدام بودم اما باردار نشدم تمام دکترا میگفتن بخاطر اس ...

مرسی گلم

حالا چهار روز هست که بی بی میزنم خط کمرنگ میندازه که کامل واضح هست فقط کمرنگه

امروزم موعدم بوده که نشدم.امیدوارم تا یکی دو روز دیگه هم بخیر بگذره دیگه میرم ازمایش