بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من توبارداری عفونت گرفتم البته نه قارچی عفونت و سوزش و خارش نمیدونم اسمش چی بود دکتر قرص داخل واژن داد خودمم ماست میزدم به ناحیه خوب شدم بچمم هیچیش نشد یعی کن بعد هر دشویی خودتو بااب و صابون بشوری
به زن داداش منم میگفتن دوراز جون اخر بچه ات کور میشه به خاطر عفونت
الان ۱۱سالشه هیچ مشکلی هم نداره
اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
فقط موقع زایمان بهتره تو واژن عفونت نباشه.اونم اگه طبیعی میخوای بزایی.بهترین چیزم واسه برطرف کردن عفونت شستشوی خودت با اب و سرکه سفید بعد از دستشوییه.قول میدم دوروزه خوب بشی
صابون نباید بزنی گلم بدتر عفونت میشه فقط یا لباس زیر نپوشه یا هم نخی باش تند تند عوض کنه
نه من تو دوره عفونت ژل شستشوی بانوان گرفتم اره شرت چیز مسخره ایه من تو خونه نمیپوشم برای بیرون فقط اما الان که عفونت ندارم با صابون میشورم بنظرت عفونت میاره