خودم مثلا امروز البته خیلی موقع ها ام بوده ک خدا قوربونش برم کمکم کرده دیروز یه پیام از اداره پست اومد برام ک مدارک شما تخویل داده سده درثورتی ک مدارکم نیومده هنوز برام از دیروز انقد استرس داشتم چون خیلی مهم بودو اگم گم شده بود یا اشتباهی تحویل میدادن تقریبا بدبخت مبشدم اما خدا کمکم کرد امروز رفتم گفتن نه پیام چیزخاحی نیست صدبار خدارو شکر کردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من بچم مریص بود یه شبانه روز نخوابیده بودم شب دوم گفتم خدایاا خودت کمکم کن باز گریه کنه جون ندارم پاشم کمکم نداشتم بچه مریص شب دوم چنان ساکت خوابید منم خوابیدم به هر کی گفتم بیا کمک نیومد اما خدا کمکم کرد
موقع ها ام < موقع ها هم قوربونش برم < قربونش برم ک < که تخویل و سده حتما اشتباه تایپی هس ...
عزیزم تند تند مینویسم دیگه ب متن نگاه نمیکنم ک درست تایپ شده یا نه انگشتم رو حرف کناری خورده اینجوری تایپ شده وگرنه همه سواد دارن دیگه در این حد خیالت راحت
من الن خیلی گرفتارم!!!خیلی زیاد درحالیکه حل کردن مشکلم خیلی اسونه کاش خدا به منم کمک کنه
عزیزم به این چیزا نیست که یکیم هیچ کاری نمیکنه جواب میگیره به ایمان ادمه به حس خوبی که به خداداری.کتاب گفتگو با خدا رو بخون 3 جلدشو نویسندش خازجیه یادم نمیاد اسمشو