بچه ها الان توی دندانپزشکی ام هر کدوم یه چیز میگن .... یکی میگه به عصب رسیده دندونت یکی میگه نه ... چه غلطی بکنم حالا هیچ کدومشون مسعولیت دندونمو به عهده نمیگیرن ... پوسیدگی نداره و درد هم ندارم چه طور ممکنه به عصب رسیده باشه اخه 😭😭
میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ...
فقط و فقط توسط رادیو گرافی نظر قطعی میشه داد ممکنه پوسیدگی بین دندانی باشه یا دندان نکروز یا مرده ب ...
عزیزم من دندونمو چند ماه پیش تراشیدم اون دکتری که تراشید دیگه نیست اینجا نمیدونم کجاست ... عکس گرفتم از روی عکس دکترا تشخیص دادن ... الان چیکار کنم برم عصب کشی کنم؟
میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگر دندان تراش خورده و درمان نشده به علت مجاورت عاج بدون مینا با بزاق احتمال پوسیدگی زیاده
بهترین کار اینه برید دانشگاه دندانپزشکی شهرتون و بخش تشخیص معاینتون کنن . قطعا جوابشون درسته . اگر شهری هستید که دانشگاه دندانپزشکی نداره برید پیش متخصص ترمیمی