2777
2789

حدود 3 سال هست ک ازدواج کردم و همسرم هیچ استقلالی نداره و من عذاب میکشم موقع عید هر سال و هر جایی ک بخایم کادو ببریم مادر شوهر برامون تصمیم میگیره ک چی ببریم و چقدر ببریم 

و شوهرمم ک تابع حرفش هست ولی برادر شوهرم بهش میگه مامان هر چقدر بتونم میدم نه چیزی ک تو تعیین میکنی!

پدر شوهر ندارم متاسفانه واسه همین مادر شوهرم هست و میتونه تصمیم بگیره واسه زندگیم نمیدونم چیکار کنم سه سال ک تحمل کردم ولی دیگه نمیتونم مادر شوهرم هر روز هم دو بار زنگ میزنه و میپرسه ک کجایی چیکار میکنی متاسفانه تو یه ساختمون هم میشینیم و سعی میکنه از همه امور زندگیم سر دربیاره

اینکه مادرشوهرت هواتونو داره ک خوبه! خیلی ها تو حسرت این روزان عزیزم زیاد ب دل نگیر مشکلات بقیه بزرگتر ازین حرفاس ب فال نیک بگیر

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونی به برادر همسرت بگی با همسرت صحبت کنه؟!

بگو ما تو زحمت می‌افتم

خرج خودمونو مامان مجبور میکنه کادو بخریم و....  از این حرفا بگو لطفا شما با داداشت صحبت کن

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
اینکه مادرشوهرت هواتونو داره ک خوبه! خیلی ها تو حسرت این روزان عزیزم زیاد ب دل نگیر مشکلات بقیه بزرگ ...

هواشونو داره یعنی باید از جیب خودش کادو بده پول بده بهشون حمایت مادی و معنوی بکنه نه که دستور بدهچقدر خرج کن کجا برو چیکار کن

ایشالا مشکلت بر طرف بشه اسی 

من چی بگم که تا صبح نخابیدم 

عقاید من و شوهرم زمین تا اسمون فرق داره اصلا بهم نمیخوریم 

دلم میخاد طلاق بگیرم ولی دوسش  ارم در ثانی برم چی بگم 

بگم میگه درس نخون اما هر جور خودت راحتی

به نظرت نمیخندن بهم 

ینی من خیلی حساسم😔

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
نمیتونی به برادر همسرت بگی با همسرت صحبت کنه؟! بگو ما تو زحمت می‌افتم خرج خودمونو مامان مجبو ...

نه عزیزم نمیشه برادر شوهرم از خودش کوچیک تره و اگه بگم طرف مادرشو میگیره با اینکه خودش اینجوری نیس

هواشونو داره یعنی باید از جیب خودش کادو بده پول بده بهشون حمایت مادی و معنوی بکنه نه که دستور بدهچقد ...

دقیقا به این ک نمیگن هوای طرف رو داشتن به‌این میگن فصولی میگن دخالت میگن سلطه گری عزیزم

دقیقا به این ک نمیگن هوای طرف رو داشتن به‌این میگن فصولی میگن دخالت میگن سلطه گری عزیزم

عییینه مادرشوووهرههه منههه 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

مادرشوهر منم دقیقا این مدلیه اما حمایتم میکنه واقعا درسته دل خوشی ندارم ازش و سلطه گریش و نیشو کنایه هاش اما هوای پسراشو داره فقط چون مامظلومیم زورش به ما میرسه 😂😂

عزیزم اسمش را بزار احوالپرسی و به خودت بگو میخاد احوالم را بپرسه چک کردن نزار که اعصابت خورد بشه هر چیو دوست نداری بهش نگو کلن زیاد از زندگیتون چیزی نگو رفتار خوب و با احترام عیدم همسرت باید عیدی بده دیگه شما قبل عید یه جوری مجبورش کن برات یه کادو سنگین بخره که زیاد پول نداشته باشه عیدی بده کلن اگر خرح خونه دست شما نیست و همسرت خیلی به خانواده اش میده خرج بتراش براش