2777
2789

حدود 3 سال هست ک ازدواج کردم و همسرم هیچ استقلالی نداره و من عذاب میکشم موقع عید هر سال و هر جایی ک بخایم کادو ببریم مادر شوهر برامون تصمیم میگیره ک چی ببریم و چقدر ببریم 

و شوهرمم ک تابع حرفش هست ولی برادر شوهرم بهش میگه مامان هر چقدر بتونم میدم نه چیزی ک تو تعیین میکنی!

پدر شوهر ندارم متاسفانه واسه همین مادر شوهرم هست و میتونه تصمیم بگیره واسه زندگیم نمیدونم چیکار کنم سه سال ک تحمل کردم ولی دیگه نمیتونم مادر شوهرم هر روز هم دو بار زنگ میزنه و میپرسه ک کجایی چیکار میکنی متاسفانه تو یه ساختمون هم میشینیم و سعی میکنه از همه امور زندگیم سر دربیاره

الان نمیدونم راه درست چیه به خودش بگم ک این کار زندگی مون رو داغون کرده یا به خواهر شوهرم بگم یا اصلا شما هم اینجوری هستین و بیخیال بشم من تا حالا هیچ زندگی رو اینجوری ندیدم 😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خواهرشوهرت بگی؟ هیچوقت از خانواده همسرت پیش خودشون شکایت یا درددل نکنی ها 

فقط شوهرت باید درست بشه رو مخش کار کن بگو تو تکیه گاه منی مرد زندگی منی دلم میخواد تو تصمیم گیرنده باشی 

زندگی هیچ کس شبیه ما نیس همه مستقل هستن به شوهرم خیلی گفتم خیلی هم دعوامون شده خیلی از وسایل خونه هم بابتش شکسته ولی میگه من پدر ندارم و از اول روال ما اینجوری بوده 😭😭😭😭😭😭

متاسفانه منم مشکلاتی شبیه به این داشتم ولی خیلی بیشتر آخر الان دارم جدا میشم...

من اگه جدا بشم میشم اینه دق مامان و بابام آخرش خودکشی میکنم چند باری هم تا دم مرگ رفتم ولی باز پشیمون شدم

من اگه جدا بشم میشم اینه دق مامان و بابام آخرش خودکشی میکنم چند باری هم تا دم مرگ رفتم ولی باز پشیمو ...

به نظرت ارزششو داره خودتو بکشی چندسالته مگه؟! من خودم الان یوقتایی خیلی حالم بده ولی باید تحمل کرد دیگه به نظرم باگذرزمان بهترمیشم ،توحق داری خوشبخت باشی ویه زندگیه خوبو تجربه کنی 

به نظرت ارزششو داره خودتو بکشی چندسالته مگه؟! من خودم الان یوقتایی خیلی حالم بده ولی باید تحمل کرد د ...

بله حق دارم ولی وقتی حقو بهم نمیدن میخام بمیرم ک این روز ها رگ نبینم اگه طلاق بگیرم شوهرم ک نمیده و همش اذیت میکنه ولی اگه بمیرم دردش واسه پدر و مادرم یه ساله بعدش آروم میشن

بله حق دارم ولی وقتی حقو بهم نمیدن میخام بمیرم ک این روز ها رگ نبینم اگه طلاق بگیرم شوهرم ک نمیده و ...

جدی خسته شدی اززندگیت؟مشکلت فقط همین دخالتا و دهن بین بودن شوهرته یا مشکلای دیگه ام داری؟

جدی خسته شدی اززندگیت؟مشکلت فقط همین دخالتا و دهن بین بودن شوهرته یا مشکلای دیگه ام داری؟

خیلی خیلی خسته شدم دیگه نمیکشم چون بچه هم ندارم راحت تر میشه زندگی رگ تمومش کرد

دهن بینی شوهرم دخالت ها و فضولی های مادر شوهر از صبح تا شب تو خونه موندن و هیچ کاری نکردن تحصیلات نداشتن ک نمیزاره درس بخونم نه مسافرتی نه جایی تو شهر غریب ک مامان بابامم ازم فاصله زیادی دارن همش کارمون شده دعوا و دلخوری زندگی بی هدفی دارم ک باعث افسردگی بیشترم میشه پس چ بهتر تموم بشه