2777
2789
عنوان

بعد از عمل واریکوسل

| مشاهده متن کامل بحث + 1634 بازدید | 66 پست
بزرگترین و بهترین مرکز نازایی کشور تو یزده حتما اونجا برو کاراتو پیگیری کن.

منم همین کارو کردم خب اینجور شد 

خدایا مرسی ک هوامو داری پسرم   هامینمو ب سلامت بغل کنم   
اها.درست میگی,هیییع من الان میدونم این ای یوای هم نمیشه,چون سه روزپیش موقع انجامش پزشک ازمایش یه جور ...

اگر آی یو آی نشد، آی وی اف انجام بده

فقط نگران نباش

استرس خودش باعث شکست میشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه با عمل احتمال بچه دار شدن کم میشه پس واسه چی عمل میکنن؟ اکثرا برای بچه دار شدن عمل میکنن.

نمیدونم

ولی واریکوسل احتمال بارداریو کم میکنه

شایدم اینجوری نباشه

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
نمیدونم ولی واریکوسل احتمال بارداریو کم میکنه شایدم اینجوری نباشه

کم نمی کنه واریس رو درمان میکنن ک دمای بیضه برگرده ب حالت عادی و اسپرم ها بتونن زنده بمونن 

خدایا مرسی ک هوامو داری پسرم   هامینمو ب سلامت بغل کنم   
اگر آی یو آی نشد، آی وی اف انجام بده فقط نگران نباش استرس خودش باعث شکست میشه.

دوسال پیش گفتن ای وی اف چون کمه ولی من خودم نمیرم.اونونمیخوام اینم نشه دیروز به شوهرم میگفتم دیگه ول میکنم هرچی صلاح ومصلحته

دوسال پیش گفتن ای وی اف چون کمه ولی من خودم نمیرم.اونونمیخوام اینم نشه دیروز به شوهرم میگفتم دیگه ول ...

ناامیدی خیلی بده دوست خوبم

اصلا نا امید نباش

منم بچه دار نمیشم

اما نا امید نمیشم

کم نمی کنه واریس رو درمان میکنن ک دمای بیضه برگرده ب حالت عادی و اسپرم ها بتونن زنده بمونن 

بابای من درد زیادداشت

دیگه دکتره گفت احتماله بارداری کم میشه ، دیگه حالا من دکتر نیستم ک😁😁 ب درده بابام اینجوری گفت

دیگه حالا نمیدونم

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
ناامیدی خیلی بده دوست خوبم اصلا نا امید نباش منم بچه دار نمیشم اما نا امید نمیشم

منم خدایی نکرده ازبزرگی خداناامیدنشدم ومیگم حتماحتماصلاحه ,دیگه الکی نمیخوام برم دکتر,بخوادخودش میده حتی بااسپرم بی تحرک,چطورحضرت عیسی بی پدربوجوداومد پس خدابخوادمیشه.اگرم نمیخواد دیگه زورمن برای چیه

منم خدایی نکرده ازبزرگی خداناامیدنشدم ومیگم حتماحتماصلاحه ,دیگه الکی نمیخوام برم دکتر,بخوادخودش میده ...

حرف شما کاملا درسته اما شما هم تا جایی که راه وجود داشته باشه تلاشتو بکن به هر روشی که هست.

نگران نباش.

حرف شما کاملا درسته اما شما هم تا جایی که راه وجود داشته باشه تلاشتو بکن به هر روشی که هست. نگران ن ...

باشه گلم.ازخدامیخوام ایشالله خودتم بزودی زودی طبیعی بارداربشی.برات5تاصلوات فرستادم

عزیزم همسر منم عمل کرد فک کنم ۶ ماه بعدشم باردارشدم.استرس نداشته باش..دکترش گفته بود تا یک سال اقدام کنید اگر نشد دوباره بیاید ک عمل دیگه کنم که دیگه خداروشکر نیازی نبود

باشه گلم.ازخدامیخوام ایشالله خودتم بزودی زودی طبیعی بارداربشی.برات5تاصلوات فرستادم

فدای تو عزیزم

شعار نمیدم بخدا 

اما وقتی خدارو تو وجودت احساس کنی بهت آرامش عجیبی میده و خودش کمکت میکنه ، بعضی وقتا به یه روشی که اصلا خودتم نمیفهمی.

در پناه حق.

فدای تو عزیزم شعار نمیدم بخدا  اما وقتی خدارو تو وجودت احساس کنی بهت آرامش عجیبی میده و خودش ...

شعارچرا,کاملا حرفت حقه .ایشالله خداخودش به دلمون ارامش واطمینان خاطربده ازقضاوقدرش.قربون بزرگی خدابرم.التماس دعادوست عزیزم,موفق باشی الهی.