2777
2789
عنوان

بعد از عمل واریکوسل

| مشاهده متن کامل بحث + 1634 بازدید | 66 پست
ولی ب ما نگفتن عقیم میشه ما واسه نازایی عمل کردیم 

عع من نگفتم عقیم ک

گفتم احتمالش کم میشه مثلا شاید یکم وقت ببره

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم نگران نباش شوهر منم عمل کرده حدود 45 روزه فعلا آزمایش نداده بعضی ها به دل آدم شور میندازن ...

دارم دیونه میشم عاشق بچه ام یک روز هم جلوگیری نداشتم دوساله الان الان ازمایشش کلا هیچی نداره عصبی ام نکنه بد عمل کرده گند زده ب همه چی

خدایا مرسی ک هوامو داری پسرم   هامینمو ب سلامت بغل کنم   
برای همه که اینجوری نمیشه؟

نمیدونم والا

ولی خب زمان بره واسه بچه دار شدن ولی خب اون دکتره گفت عمل کنه احتمال بچه دار شدنت خیلی کم میشه

حالا بقیه دکترارو نمیدونم چی بگن

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
ن من نگفتم ک بچه دار نمیشن گفتم احتمال ضعیفه

اها.درست میگی,هیییع من الان میدونم این ای یوای هم نمیشه,چون سه روزپیش موقع انجامش پزشک ازمایش یه جوری گفت خیلی کمه که انگارامیدوارنشی

عع من نگفتم عقیم ک گفتم احتمالش کم میشه مثلا شاید یکم وقت ببره

نمی گم شما گفتی میگم ازمایشش در حد عقیمی شده دو بار قبل عمل ازمایش داد اینجوری نبود

دارم دیونه میشم عاشق بچه ام یک روز هم جلوگیری نداشتم دوساله الان الان ازمایشش کلا هیچی نداره عصبی ام ...

پروسه درمانش یخورده طول میکشه

تغذیه و ورزش خیلی مهمه

و البته مهم تر از همه چیز امید و توکل به خدا.

نمیدونم والا ولی خب زمان بره واسه بچه دار شدن ولی خب اون دکتره گفت عمل کنه احتمال بچه دار شدنت خیلی ...

اگه با عمل احتمال بچه دار شدن کم میشه پس واسه چی عمل میکنن؟

اکثرا برای بچه دار شدن عمل میکنن.

عمل واریکوسل برای افزیش تعداد اسپرم انجام میشه نه صفر شدن که...حتما خوب عمل نکرده دکتره

چرا باید اینجوری شه مثلا بهترین دکتر پیدا کردیم

اها.درست میگی,هیییع من الان میدونم این ای یوای هم نمیشه,چون سه روزپیش موقع انجامش پزشک ازمایش یه جور ...

توکل ب خدا عزیزم

دکترا ک خدا نیستن حالا ی حرفی میزنن

نمی گم شما گفتی میگم ازمایشش در حد عقیمی شده دو بار قبل عمل ازمایش داد اینجوری نبود

ای بابا

دکتره مشکل داشته ها ، حتما پیگیری کنین

وگرنه کی بعده عمل وضعیتش بدتر میشه